1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wisselende gezichten team Blauw

  Gepubliceerd op: 10-24-2023Bewerkt op: 10-24-2023
  EVA van Hoorn Centrum voor verloskunde en echoscopie Gepubliceerd op: 10-24-2023Bewerkt op: 10-24-2023
  Geschreven door: EVA van Hoorn Centrum voor verloskunde en echoscopie
  Even een berichtje nav wat wisselingen deze week door ziekte. Vooral voor clienten van het Blauwe team. Maar team Rood mag uiteraard ook meelezen.

  Beste zwangeren en partners van team Blauw,

  Door ziekte is er even een verandering in de samenstelling van het team deze week. Wij hebben even 2 zieken op dit moment. De griepgolf heeft ons ook bereikt. Om ervoor te zorgen dat er evengoed elke dag een lieve en kundige collega voor jullie klaarstaat hebben wij wat hulpt ingeroepen van team Rood en een collegapraktijk.

  Wij hopen volgende week weer met de vaste gezichten er voor jullie te kunnen zijn. Maar rekenen erop dat jullie deze week ook door onze collega's met alle liefde en expertise worden begeleid.

  Het rooster voor deze week:

  Woensdag: Spreekuur ochtend Mieke Spreekuur middag Linda, Dienst Fieke Donderdag: Spreekuur Bente(team Rood) , Dienst Elze Vrijdag: Spreekuur Bente (team Rood) , Dienst Emma(Enkhuizen-Andijk verloskundigen) Weekend: Dienst Elze Maandag: Spreekuur Fieke, Dienst Sanne(team Rood)

  Emma is een ervaren verloskundige die al 6 jaar een praktijk runt in Enkhuizen. Met al haar ervaring gaat ze dus ook even 24uur voor jullie zorgen. Zij heeft een uitgebreide overdracht gehad van Fieke en heeft al eens eerder voor ons een dienst gedraaid, dus kent de praktijk al een beetje.

  Bente kunnen jullie kennen van haar stage tijd bij het Rode Team. Zij heeft inmiddels al haar diploma's binnen en zal binnen onze praktijk komen werken. Voor jullie de kans om alvast kennis met haar te maken. Diensten zal zij vanaf november gaan oppakken.

  Wij zijn enorm blij met deze hulp om dagelijks weer voor jullie allemaal klaar te staan. Wij realiseren ons dat wij even een beroep doen op jullie flexibiliteit voor deze week.

  Bedankt voor jullie begrip.

  Lieve groet, Fieke van Rijswijk verloskundige Team Blauw namens Linda, Elze, Mieke & Fabienne

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard