1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Nieuwe collega!

  Gepubliceerd op: 7-24-2022Bewerkt op: 7-24-2022
  EVA van Hoorn Centrum voor verloskunde en echoscopie Gepubliceerd op: 7-24-2022Bewerkt op: 7-24-2022
  Geschreven door: EVA van Hoorn Centrum voor verloskunde en echoscopie
  Er is een nieuw teamlid bij team Blauw

  Goedemiddag aan alle zwangeren van Eva van Hoorn!

  Vorige maand kregen jullie een berichtje van ons over een uitval bij team Blauw. Mieke, verloskundige bij team Blauw, heeft haar arm gebroken en is dus een tijdje afwezig op het spreekuur en in de diensten. De afgelopen maand hebben we dat proberen op te vangen binnen team Blauw met hulp van team Rood! Erg fijn! Ook komende week valt team Rood nog even wat in. Mieke zal namelijk nog een tijdje afwezig zijn ivm haar herstel.

  Gelukkig is er vanaf augustus versterking gevonden! Fabienne Bergsma zal per 1.8.2022 team Blauw komen versterken tot in ieder geval het einde van het jaar zodat Mieke rustig terug kan komen en stiekem hopen wij dat Fabienne permanent team Blauw kan komen versterken. Op onze sociale media zullen wij Fabienne nog voorstellen en voor diegene die geen sociale media hebben komt er een voorstelstukje op de schermen in de wachtkamer! Fabienne zal zowel spreekuren als diensten gaan draaien. Mocht je haar graag leren kennen, geef het aan bij de assistente! Dan regelen wij een afspraak bij haar. Fabienne is alweer zo'n 6 jaar verloskundige, dus wij zijn blij dat er een ervaren kracht ons komt ondersteunen.

  Linda is aan het genieten van een welverdiende vakantie dus zien jullie de komende weken op de spreekuur af en toe ook Lia, onze oud-studente van maart dit jaar. Lia is inmiddels afgestudeerd en komt ons ondersteunen in de vakantie. Lia zal geen diensten/bevallingen gaan doen zodat jullie niet teveel onbekende gezichten zien tijdens de bevalling. Maar het kan dus zijn dat Lia een zwangerschapscontrole bij jullie doet.

  Wij zijn erg blij met de ondersteuning en hopen dat de veranderingen voor jullie te volgen en begrijpen zijn.

  Voor de clienten van team Rood veranderd er niet zoveel! Fabienne zal misschien sporadisch een vrije dag voor team Rood gaan opvangen. Daarover zullen jullie dan geinformeerd worden.

  Een hele fijne zondag gewenst voor jullie allemaal! Uiteraard zijn wij bereikbaar voor vragen mocht er iets onduidelijk zijn!

  Lieve groetjes Elze, Linda en Fieke Team Blauw Eva van Hoorn

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard