1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Lisanne van Hattem

  Gepubliceerd op: 9-27-2022Bewerkt op: 9-27-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-27-2022Bewerkt op: 9-27-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Door chronische bekkenpijn heb ik het roer omgegooid en zo ontstond er iets moois; mijn eigen onderneming "Draag je Geluk"! Ik ben Lisanne van Hattem - Draagconsulent uit Buren. Ik leer jou op een fijne en ergonomische manier je kindje dragen.

  Verbinding en geborgenheid

  Het dragen van onze kinderen vind ik het allermooiste wat er is! Het heeft ons veel gebracht en nog steeds. Die verbinding en geborgenheid creëren tussen ons en ondanks mijn bekkenpijn, eindelijk weer de deur uit kunnen en wandelen, is zo ontzettend fijn.

  Dragen is gewoon onwijs handig! Het is ook gezellig, goed voor de ontwikkeling van het kind, helpt te ontprikkelen en kan bijna altijd en overal! Dit wil ik jou ook laten ervaren.

  Dragen

  Dragen is niet onhandig of ingewikkeld, moet geen pijn doen en echt iedereen kan leren dragen, zelfs in uitzonderlijke situaties. Denk aan; bekkenklachten, zwangerschap, depressiviteit of wanneer je kindje een spreidbroek draagt. Zolang het maar voor jullie beide goed voelt! Want het is toch heerlijk om weer je handen vrij te hebben, als je al weken het huis niet uit kan omdat je kindje alleen wiegend in je armen slaapt.

  Ik wil je graag leren hoe je fijn en ergonomisch kan dragen, maar ook wil ik jou een luisterend oor bieden. Want het ouderschap kan heel mooi, maar ook soms rauw en lastig zijn.

  Draagconsulent

  In juni 2022 heb ik mijn opleiding tot draagconsulent afgerond bij Instituut voor Hechting in Lemmer. Zij hebben mij alle ins en outs over het dragen geleerd. Waarom is dragen zo goed voor jou en je kindje? Wat kan dragen voor jullie betekenen? Wat zijn de voordelen? In welke situaties kan je je kindje dragen? En het allerbelangrijkste; hoe knoop ik een draagdoek en/of zak?

  Maar ook hoe de draagdoek kan helpen je houding te corrigeren tegen het einde van de zwangerschap. Je groeiende buik veroorzaakt belasting op je rug, buikspieren en bekkenbodem. Verschillende knooptechnieken kunnen je rug en/of buik ontlasten.

  Inmiddels kan ik je alles over het dragen van je kindje vertellen en vanuit mijn enthousiasme en liefde voor dragen doe ik dat ook heel graag!

  Contact Draag je Geluk

  Vestigingsplaats: Buren
  Website: www.draagjegeluk.nl
  Telefoon: 06-23036903
  E-mail: info@draagjegeluk.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard