Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Eerste afspraak

Verloskundigenpraktijk De Vooroever

, 25 May 2020 20:56Laatste update op: 15 June 2021 15:36

Hartelijk welkom!

Beste zwangere (en partner),

Fijn dat we je/jullie mogen verwelkomen in onze praktijk!

Als er iets is kan je ons te alle tijde bereiken op ons dienstnummer 0651085625 of via info@verloskundigendevooroever.nl.  De eerste afspraak staat gepland aan het Gedempt Achterom 1b te Medemblik. Via zwangerenportaal krijg je hier een bevestiging van. Vanwege het Coronavirus hebben wij onze werkwijze iets moeten aanpassen. Dit betekent dat er 2 personen mee mogen bij de controles, bij voorkeur uit je eigen huishouden, zoals je partner of een eerder kindje. Dit geldt ook voor echocentrum Eva van Hoorn waar wij mee samenwerken.

Tijdens het eerste gesprek zullen er vragen worden gesteld over je medische voorgeschiedenis en uitleg gegeven over wat je allemaal moet regelen als je zwanger bent. Ook wordt er, indien jullie dat wensen, informatie gegeven over mogelijke onderzoeken waarbij jullie meer te weten kunnen komen over de gezondheid van jullie kindje. 

Het volgende is alvast belangrijk te weten:

 • Het is belangrijk om nu al foliumzuur te gebruiken in de zwangerschap en al rekening te houden met wat je wel en niet kunt eten in de zwangerschap, zie ook www.verloskundigendevooroever.nl/foliumzuur/en www.verloskundigendevooroever.nl/voeding. 
 • In de brochure 'Voorkom infectie's, uitgerekend nu' kan je informatie vinden over het voorkomen van infecties in de zwangerschap. 
 • Het is goed om alvast een kijkje te nemen op www.pns.nl. 

Bij vragen horen wij het graag!

Hartelijke groet,

Verloskundigen De Vooroever. 

Plaats een reactie

(0)
user-image
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard