1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Versterking van het team

  Verloskundigenpraktijk de Vaart

  , 20 oktober 2020 20:20Laatste update op: 20 oktober 2020 21:40

  Anisa Vossen gaat ons team tijdelijk versterken

  Beste zwangere en/ of partner,

  In deze onzekere corona tijd hebben we er voor moeten kiezen om ons team tijdelijk te versterken, zodat we bij (meer) uitval van de vaste verloskundigen nog wel de zorg kunnen blijven bieden die nodig is. Zoals we in een eerder bericht hebben doorgegeven zijn er twee van de vaste verloskundigen positief getest op het coronavirus. Zij zitten nu met hun gezin in thuisisolatie en zullen pas weer starten met werken indien zij minimaal 24 uur klachtenvrij zijn. De andere verloskundigen van ons team zijn gelukkig gezond. Wel betekent de uitval van deze twee collega's dat Anisa Vossen vanaf 22-10-2020 t/m 3-1-2020 bij ons zal werken als waarnemend verloskundige. In het onderstaande stukje zal zij zijzichzelf kort voorstellen.

  Beste (aanstaande) ouders,

  Mijn naam is Anisa Vossen en ik wil mijzelf graag aan jullie voorstellen. Sinds dit jaar mag ik mijzelf vol trots verloskundige noemen. De komende maanden kom ik de verloskundigen van De Vaart ondersteunen als waarnemend verloskundige. Jullie kunnen mij tegenkomen bij de controles op de praktijk, de bevalling of in de kraamperiode.

  Ik ben 24 jaar oud en woon zelf in Waalwijk, maar tijdens de diensten verblijf ik in ’s-Gravenzande. Je kunt mij vaak vinden met een goed boek of aan een klimwand. Ik vind het een eer om iedere keer weer aanwezig te mogen zijn bij een van de bijzonderste momenten uit iemands leven en kijk ernaar uit om jullie hier op de best mogelijke manier bij te begeleiden.

  Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

  Groetjes Anisa

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard