Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Femke van Berkel, verloskundige in opleiding

Verloskundigenpraktijk de Vaart

, 22 mei 2020 14:46Laatste update op: 22 mei 2020 15:51

Begeleiding verloskundige in opleiding

Beste zwangere en/of partner,

Aanstaande maandag 25 mei 2020 begint Femke, onze verloskundige in opleiding, aan haar eindstage. Deze stageperiode zal 6 weken duren. Zij heeft al eerder bij ons stage gelopen en na deze eindstageperiode zal ze hopelijk haar diploma behalen. Wij willen haar ondanks de COVID -19 maatregelen de mogelijkheid bieden haar studie af te ronden. Zij heeft al ruime ervaring opgedaan in haar eerdere stages en zij kan onder onze supervisie vrijwel zelfstandig werken. Wij zullen haar met voldoende afstand begeleiden en houden de maatregelen in acht. Femke kan in sommige gevallen huisbezoeken zelfstandig doen en ook dan begeleiden wij haar op afstand, zoals wij gewend zijn te doen bij eindstages. Waar mogelijk zal ze de bevallingen zo veel mogelijk zelfstandig, met onze aanwezigheid, begeleiden. Ook spreekuren zal zij zoveel mogelijk zelfstandig doen in onze aanwezigheid.

Indien je liever niet wenst dat Femke aanwezig is bij je zwangerschapsconsult, je bevalling of je kraambed, wees vrij om dit bij ons aan te geven.

We hebben er alle vertrouwen in en hopen dat Femke haar opleiding op deze manier alsnog goed kan afronden.

Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet, Arianne, Nienke, Jessica, Amy & Yvonne

--------------------------------------------- VOORSTELBRIEF FEMKE: --------------------------------------------

Even voorstellen!

Hallo (aanstaande) ouders,

Mijn naam is Femke van Berkel 26 jaar en ik zit in het laatste jaar van de opleiding verloskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Na het afronden van mijn studie psychologie heb ik het roer omgegooid en ben ik verloskunde gaan studeren. In deze afgelopen 3,5 jaar heb ik met plezier en passie stage mogen lopen in verschillende verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen.

Gedurende de periode van 25 mei tot 3 juli loop ik stage bij verloskundigenpraktijk De Vaart. Je kunt mij tegenkomen tijdens de spreekuren in de praktijk, bij de bevalling en in de kraamperiode. Ik hoop binnenkort kennis te mogen maken en je te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode! Indien je hier een bezwaar tegen hebt, dan heb ik daar alle begrip voor en kun je dat altijd kenbaar maken bij de verloskundigen!

Ik heb ontzettend veel zin in deze afrondende stage en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes,

Femke

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard