Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Digitale voorlichtingsavond

Verloskundigenpraktijk de Vaart

, 20 oktober 2020 14:28Laatste update op: 20 oktober 2020 14:42

Er is 10 november een digitale voorlichtingsavond over de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode

Beste zwangere en/ of partner,

We organiseren op 10 november 2020 a.s. een digitale voorlichtingsavond waarbij elke cliënt en partner van harte welkom is. Je kunt de voorlichtingsavond dus vanaf je eigen bank volgen, zonder dat je in contact komt met andere zwangeren en partners. Dit uiteraard vanwege de maatregelen door het coronavirus.

De voorlichtingsavond zal gaan over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode en is voornamelijk interessant voor mensen die hun eerste kindje verwachten. Maar ook dames en partners die een opfriscursus fijn vinden zijn natuurlijk van harte welkom!

De avond is dus op 10 november 2020 en zal om 19.30 uur starten. De voorlichting wordt online via Google Meets gegeven. Remedica is een externe organisatie die de voorlichtingsavond organiseert. Patricia is een enthousiaste verloskundige die bij Remedica werkt en zij zal de informatie tijdens de voorlichtingsavond geven. Ook zal zij een link aanmaken welke wij naar jullie zullen doorsturen. De link kun je op de dag en tijd zelf openen en zo heb je online toegang tot de voorlichtingsavond. Bij het eerstvolgende consult bij ons op het spreekuur krijg je ook een goodiebag mee met verzorgende producten voor de baby.

Om je aan te melden bel je een van onze assistentes op 0174-419037. Zij zijn elke ochtend te bereiken tot 12.30 uur. Belangrijk is dat je juiste emailadres bij ons bekend is voor het doorsturen van de link!

Groeten, Arianne, Nienke, Amy, Femke & Yvonne

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard