1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zomer, waarneming

  Gepubliceerd op: 6-6-2023Bewerkt op: 6-6-2023
  Verloskundigenpraktijk De Kei Gepubliceerd op: 6-6-2023Bewerkt op: 6-6-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Kei
  Tijdens de zomer gaan onze verloskundigen ook op vakantie

  Lieve cliënt en partner,

  Tijdens de zomer zullen de vaste verloskundigen van beide teams met vakantie gaan. Dit doen we om de beurt met hier en daar overlap. Tijdens de afwezigheid van onze vaste verloskundigen hebben we vervanging gevonden. Zo is onze zorg 24/7 gegarandeerd en krijgen jullie de zorg en aandacht die jullie verdienen.

  Voor Team Jade komt Zoë Schot in juli en augustus hen versterken. Mogelijk kennen jullie Zoë al, zij heeft tijdens het zwangerschapsverlof van Leontine in 2021 ook bij ons gewerkt. Zoë is een ervaren verloskundige en werkt momenteel in Breda. Wij zijn ontzettend blij dat Zoë de tijd heeft gevonden ons in de zomerperiode te ondersteunen. Je kunt haar zowel op het spreekuur, bij de bevalling, kraamvisites of telefonisch treffen.

  Voor Team Robijn zal Esther Udo enkele spreekuren en diensten verzorgen. Esther doet al regelmatig het spreekuur. Daarnaast zal Annelies Mantel ook een paar diensten in week 31, 32 en 33 verzorgen. Voorafgaand aan haar diensten doet zij een spreekuur op maandag 31 juli. Annelies is net als Esther een rustige verloskundige. Beiden kunnen goed luisteren, hetgeen wij erg belangrijk vinden bij De Kei.

  Ben je in de weken van de waarneemster uitgerekend? Maak dan gerust een afspraak op het spreekuur bij haar.

  Heb je vragen over de waarneemster, bespreek dit gerust met één van onze vaste verloskundigen.

  Lieve groetjes,

  Team Jade Kim, Leontine, Eva en Elsemieke

  Team Robijn Anne-Marie, Da en Lotte

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard