1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Wel of niet vaccineren tegen Corona? Informatiekaart - De Kei

  Gepubliceerd op: 12-28-2021Bewerkt op: 11-7-2022
  Verloskundigenpraktijk De Kei Gepubliceerd op: 12-28-2021Bewerkt op: 11-7-2022
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk De Kei
  BELANGRIJKE INFORMATIE VAN DE KEI

  Zwangere vrouwen met COVID-19 hebben een groter risico op het ontwikkelen van een ernstig verloop van de ziekte voor de vrouw en haar kind. Daarom adviseren gynaecologen, verloskundigen en kinderartsen alle zwangere vrouwen op ieder moment van de zwangerschap zich te laten vaccineren met een mRNA-vaccin (Pfizer of Moderna).

  Informatiekaart Wel of niet een prik tegen corona? De informatiekaart Wel of niet een prik tegen corona? helpt je bij de keuze om wel of geen prik te halen. Ook kan je met deze informatiekaart makkelijker met je huisarts, verloskundige of gynaecoloog praten, over de prik tegen corona. Deze informatiekaart is nu ook vertaald in het Pools, Engels, Turks en Arabisch.

  Zorgen en feiten over vaccinaties en zwangerschap Drie vrouwen over hun twijfels en afwegingen. Kijk dit filmpje.

  Vaccineren als je zwanger bent of een kinderwens hebt GGD-arts Putri Hintaran vertelt over vaccineren als je zwanger bent of een kinderwens hebt. Kijk dit filmpje.

  Zwanger of een kinderwens? Gynaecoloog Sam Schoemakers beantwoordt vragen over coronavaccinatie als je een kinderwens hebt. Kijk dit filmpje.

  Kun je je laten vaccineren tegen corona als je zwanger bent of zwanger wilt worden? Hoe zit het met coronavaccinatie als je zwanger bent, zwanger wilt worden, of borstvoeding geeft? Lauren Verster is in gesprek met immunoloog Marjolein van Egmond en voormalig huisarts Ted van Essen, waarbij de vragen worden beantwoord van lezers van Ouders van Nu. Kijk dit filmpje.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard