Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Student en echomodellen gevraagd

Verloskundigenpraktijk De Kei

, 23 September 2021 19:28Laatste update op: 23 September 2021 19:47

Team Robijn krijgt een vierdejaars student en zoekt voor een echoscholing modellen

Beste cliënt,

student Lisa

Graag laten we je weten dat er vanaf volgende week met Team Robijn een vierdejaars verloskunde student meeloopt.

Lisa volgt de opleiding tot verloskundige in Rotterdam. Zij doet bij ons haar eindstage. Ze kan alles al, maar moet nog enkele verrichtingen halen. Zij zal meedoen met het spreekuur en de dienst. In de dienst betekent dat zij aanwezig is bij kraamvisites, spoedcontroles en bevallingen. Als verloskundige zullen we in het begin bij elke controle aanwezig zijn. Later in de stage kan het voorkomen dat we op de achtergrond zijn of bijvoorbeeld in een kamer ernaast. Lisa zal alles met ons overleggen, elke bevinding, elke conclusie en elke actie. Tenslotte ijn wij als verloskundigen eindverantwoordelijk, en dat willen we ook!

Het kan voorkomen dat je liever geen controles wilt bij Lisa of dat je haar niet bij je bevalling wilt. Laat het ons weten! We vinden het allerbelangrijkste dat jij je prettig voelt. Dus ook zonder reden kan je aangeven dat je Lisa er liever niet bij wilt hebben.

Echo modellen

Bij Team Robijn willen we graag ook termijnecho gaan maken. Hiervoor zullen wij een hands-on scholing doen op dinsdagavond 5 oktober tussen 18h en 21h op de lokatie van Team Robijn. Voor deze scholing zijn we op zoek naar verschillende modellen. Wil je echomodel zijn dan verwachten we dat je alleen komt. We zullen je na aanmelding de tijd laten weten.

We zoeken de volgende echomodellen:

  • één client van 6 weken (en een paar dagen) zwangerschap is (je hebt een regelmatige cyclus, zodat je aardig zeker weet hoe ver je bent). Dit is een vaginale echo.
  • twee clienten van 11 weken (paar dagen meer of minder) zwangerschap
  • één client van 11 weken (paar dagen meer of minder) zwangerschap mét een BMI >30. De kans is groot dat de echo vaginaal moet.
  • één client van 35 weken (paar dagen meer of minder) zwangerschap

Natuurlijk zal je als dank een paar echo foto's krijgen. Wil jij één van onze modellen zijn? Geef je dan op via info@verloskundigenpraktijkdekei.nl.

Lieve groetjes, Team Robijn Anne-Marie, Amela en Lotte

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard