1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Manon Steijger – van Dijk

  Gepubliceerd op: 1-19-2024Bewerkt op: 1-19-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 1-19-2024Bewerkt op: 1-19-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wil je op een comfortabele manier kennismaken met je baby in je buik? Kies dan nu voor een pretecho thuis bij 'De Pretecho Specialist', waarbij je in een ontspannen sfeer thuis een pretecho krijgt, gewoon vanaf jouw bank! Hier kun je je kindje bewonderen in zowel 2D als in 3D of 4D, met live HD-kwaliteit.

  Even voorstellen: Ik ben Manon Steijger – van Dijk moeder van mijn zoontje Jackson van 4 jaar. Ik ben gespecialiseerd in het maken van pretecho's. Waarvoor ik alle benodigde trainingen en cursussen heb gevolgd en behaald bij een gecertificeerd bedrijf. Tijdens mijn zwangerschap ben ik gefascineerd geraakt door het vrouwelijk lichaam. En het unieke proces van het creëren van een nieuw leven. Ik kon niet wachten tot ik weer een (pret)echo kreeg. Het zien van mijn zoontje tijdens de eerste (pret)echo versterkte mijn passie. Vanaf dat moment wist ik, dat ik pretecho's wilde maken. Alleen dan in een comfortabelere setting.

  Geen moeilijk gedoe, want wij komen naar jou!
Wij nemen graag de tijd voor jou en je kleintje(s). Bij ons geen gedoe met parkeren, het stressvolle op tijd ergens zijn, of het regelen van oppas voor je kindje(s) - want wij komen gewoon naar jullie toe! Met ons geavanceerde echoapparaat maken we het mogelijk om de pretecho in alle rust en met volledige aandacht bij jullie thuis uit te voeren. We sluiten het echoapparaat aan op jullie televisie, zodat jullie het proces gemakkelijk kunnen volgen. Na de sessie ontvang je een prachtige foto, afgedrukt op professioneel fotopapier, en sturen we alle beelden digitaal door. Zo heb je deze kostbare herinneringen voor altijd binnen handbereik.

  Geen zorgen, gewoon genieten van het moment.

  Contactgegevens

  www.depretechospecialist.nl
  +31 639711930
  info@depretechospecialist.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard