1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Circulaire gebruik van babyspullen: hoe gaat het huren bij ons in zijn werk?

  ZP® - Magazine

  , 24 februari 2022 18:50Laatste update op: 20 april 2022 16:20

  Binnenkort biedt zwangerenportaal.nl de mogelijkheid om babyspullen van topmerken te huren. Dat is mooi, want zo zorgen we samen voor een wat duurzamere wereld, door babyspullen te herbruiken. En als je het fijner vindt om spullen te huren voor de tijd waarvoor jij ze nodig hebt, in plaats van ze te kopen, is dit ook voor jou.

  Circulaire economie van babyspullen

  Geef jij om duurzaamheid, en ben je benieuwd hoe je daar ook aan kunt vast blijven houden met de komst van een baby? Door je babyspullen bij ons te huren kun je een steentje bijdragen. Niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jou. Zo weet je zeker dat je een product in huis haalt voor uitsluitend de periode waarvoor je het écht nodig hebt. Zo hoef je je ook niet druk te maken om het doorverkopen ervan.

  Hoe gaan we te werk?

  • We verhuren alleen babyspullen van de beste merken, waarvan de meesten ook duurzaam hun producten maken
  • Je kunt erop rekenen dat alle producten voor verhuur professioneel worden gecontroleerd op veiligheid en functioneren. Daarnaast wordt alles professioneel schoongemaakt met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Indien nodig worden onderdelen vervangen, zodat het product als nieuw functioneert en er ook zo uitziet.
  • Je kunt ieder product huren voor de tijd waarvoor jij hem nodig hebt. Als je ze niet meer nodig hebt, stuur je ze terug en stop je met de maandelijkse betaling. Deze maandelijkse betaling is gebaseerd op de termijn die jij van tevoren kiest. Twijfel je over de duur? Dan kun je ook de optie kiezen voor de maandelijks opzegbare optie.
  • Producten worden bij jou thuisbezorgd op de door jou uitgekozen datum. Dat doen we tegen een betaling van €14,- bij grote pakketten, en €7,- bij kleine pakketen. Plaats je een bestelling van boven de €100, dan is de verzending gratis. Je kunt ook de producten tegen een betaling van €10,- weer thuis op laten halen op het moment dat jij het niet meer nodig hebt. Wanneer jij een product retour stuur, stopt ook je abbonement op dat product.

  Wij zijn ons bewust dat niet iedereen in de positie is om na te denken over het circulaire gebruik van babyproducten. Of überhaupt de keuze heeft over welk matras, kinderwagen of draagzak er gekocht wordt. Toch willen wij van ons bereik gebruik maken om dit onderwerp onder de aandacht te brengen. Om toekomstige ouders te informeren en inspireren over het duurzame gebruik van babyspullen. En om ouders de mogelijkheid te geven producten van deze topmerken te huren, als kopen geen optie is.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard