1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Carmen Piek

  Gepubliceerd op: 8-6-2019Bewerkt op: 10-4-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 8-6-2019Bewerkt op: 10-4-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Kidsclub ’t Centrum heeft een uniek concept. Naast het bieden van huiselijke sfeer, kleinschalige groepen, geborgenheid, structuur, normen en waarden, heeft het hele centrum een open plan. De muren van alle groepen zijn maximaal 1.35m hoog. De deuren van de BSO staan open naar het dagverblijf. Ook op de BSO zijn er verschillende hoeken voorzien van muren ten hoogte van 1.35m.

  Over mij

  Hallo, mijn naam is Carmen Piek. Ik ben 45 jaar en moeder van twee dochters, 17 en 20 jaar. Toen ik zwanger was van mijn oudste dochter, wist ik al gauw dat ik thuis wilde blijven om voor haar te zorgen. Hiervoor had ik mijn baan opgezegd.

  In 2006 ben ik begonnen met het oppassen op schoolgaande buurtkinderen. Al gauw werd er door jonge ouders gevraagd of ik overdag voor hun (jonge) kindje wilde zorgen. Om dit allemaal goed te laten verlopen heb ik me aangesloten bij meerdere gastouderbureaus.

  Ontstaan

  Op 1 september 2009 ben ik als zelfstandige verder gegaan en in 2012 heb ik mijn diploma SPW3 behaald. De gezelligheid groeide al snel waardoor mijn huis al snel te klein werd. Samen met de kinderen zijn wij begonnen aan een nieuwe reis naar een nieuwe locatie. De kinderen hielpen met klussen en inrichten. Een gezamenlijk project. 1 september 2013 was het zover. Van een kleine woonkamer naar een hele grote woonkamer. Kidsclub ’t Centrum, gelegen aan de Haartsestraat 7 te Aalten was geopend.

  Op elke groep is een woonkamer en eethoek aangebracht. De kinderen krijgen op deze manier enigzins het gevoel dat ze thuis zijn.

  In 2015 is Kidsclub ’t Centrum begonnen met de Kidsclub Diner.
  Kidsclub Diner biedt de ouders de mogelijkheid om een verse warme maaltijd af te nemen. De maaltijden zijn aangevuld met een appelmoesje en een toetje. Twee keer per jaar worden er vijf nieuwe menu's bedacht: Zomermenu en Wintermenu.

  Wat biedt Kidsclub ’t Centrum nog meer?

  Dagopvang, peuteropvang, voorschoolse en naschoolse opvang, vakantieopvang, spoedopvang, flexibele opvang (week-, maandroosters of indien nodig), verlengde opvang (voor en na openingstijden)

  Voor meer informatie bel of mail gerust. Ook ben je welkom om een kijkje te komen nemen.

  Contactgegevens:

  Naam: Carmen Piek
  Kinderdagverblijf: Kidsclub ’t Centrum
  Vestigingsplaats: Aalten
  Website: www.kidsclubcentrum.com
  Telefoon: 0543-789124
  E-mail: info@kidsclubcentrum.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard