1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Wisseling van de wacht

  Verloskundigenpraktijk Careforyou2

  , 24 februari 2021 12:24Laatste update op: 24 februari 2021 12:30

  Bericht over het aanstaande vertrek van Rachel en Senna

  Beste cliënten van Careforyou2,

  Ik stuur jullie dit bericht om er zeker van te zijn, dat jullie allemaal op de hoogte zijn van het volgende: Een paar weken geleden hebben zowel Senna als Rachel (wel apart van elkaar) aangegeven te gaan stoppen met hun werk als verloskundigen bij onze praktijk. Senna heeft een mooie kans gekregen om weer te gaan werken bij haar vorige praktijk, waarbij ze mogelijk in de toekomst toe kan treden tot de maatschap. Rachel heeft een aanbod gekregen om bij een praktijk dichter bij huis te gaan werken waardoor ze tijdens haar diensten niet steeds elders hoeft te overnachten. Natuurlijk vinden we dat jammer, maar we begrijpen hun keuze natuurlijk ook. En we wensen Senna en Rachel dan ook al het goede. Beiden zullen t/m 28 maart bij ons werken. Mogelijk dat jullie hen voor die tijd nog persoonlijk zien tijdens de controles of bevalling. Nadat we dit te horen hebben gekregen, zijn we meteen op zoek gegaan naar twee nieuwe collega verloskundigen om het team weer compleet te maken. Dat valt nog niet mee, want we zijn natuurlijk op zoek naar verloskundigen die heel graag in een kleine praktijk willen werken waarbij het persoonlijk contact voorop staat en die in de regio woonachtig zijn. Ondertussen hebben we niet stilgezeten en hebben we al 1 nieuwe collega gevonden. Ze zal vanaf begin maart ook al een paar dagen meelopen ter kennismaking en inwerken. Naar de 2e zijn we nog op zoek, maar we hebben er vertrouwen in dat we die ook zullen vinden. Hopelijk kunnen we jullie snel het goede nieuws brengen dat ons team weer compleet is. Misschien nog niet meteen vanaf 1 april. Dat betekent dat we dan tijdelijk met 2 verloskundigen zullen werken, maar de zorg zoals jullie die van ons gewend zijn, wordt gegarandeerd.

  Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, heb ik graag dat ze ook gesteld worden. Stuur een mailtje naar bert@verloskundigenpraktijkcareforyou2.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

  Onze excuses voor de mogelijke onrust die dit bij jullie geeft, maar weet wel dat de zorg niet in het gedrang zal komen.

  Met vriendelijke groet,

  Bert Ooijen Namens Verloskundigenpraktijk Careforyou2

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard