1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Voorlichtingsavond Bevallen op 15 April 2022 door Doula4life

  Verloskundigcentrum Calamaris

  , 4 april 2022 10:23Laatste update op: 4 april 2022 10:49

  Weet je waar je wilt bevallen? Wat zijn de voordelen en nadelen van de plaats waar je wilt bevallen? Hoe zit het met pijnstilling? Hoe lang duurt een bevalling? Wat is een doula? Wat doula begeleiding inhoud en wat een doula voor jullie kan betekenen? Twijfel je of je zwangerschapscursus wilt volgen? Welke cursus dan? Wat kun je als partner doen tijdens de bevalling? Je bent al eens eerder bevallen en hebt daar geen fijn gevoel aan over gehouden, wat kun je doen? Je bent voor de 2e ( of 3e, 4e …) keer zwanger en wilt toch meer informatie? Op deze vragen ( en vele andere) krijg je antwoord op de GRATIS voorlichtingsavond!

  voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen en hun partner.

  Jullie verwachten een kindje, Gefeliciteerd!

  Tijdens deze periode krijg je veel informatie en zijn er veel keuzes die gemaakt kunnen of moeten worden. Dat kan best overweldigend zijn. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk kan de verloskundige vragen voor jullie beantwoorden, maar haar tijd is beperkt en daardoor blijven vragen die niet dringend zijn, soms onbeantwoord. Op internet is enorm veel te vinden, maar soms spreken berichten elkaar tegen of maken artikelen je onzeker of in de war. Het kan ook zijn dat je al een kindje hebt, maar nog vragen hebt of nu in een andere situatie zit.

  Op 15 April organiseer ik een voorlichtingsavond en wil ik er voor jullie zijn! Jullie zwangerschapsbeleving is belangrijk. Op het moment dat een vraag buiten mijn expertise valt, zal ik jullie natuurlijk doorverwijzen, maar alle andere vragen kan ik beantwoorden.

  Ook belangrijk: Jullie zijn niet verplicht om een dienst van mij af te nemen. Het enige wat ik fijn vind is, dat je jezelf aanmeldt voor deze avond, zodat ik weet hoeveel mensen er komen. Ook is het fijn dat je, wanneer je je opgeeft ook echt komt.

  Vanaf wanneer kan je deelnemen? De hele zwangerschap

  Cursusleidster Doula, Docent van de zwangerschapscursus Relaxed Bevallen en Geboortetrauma Consulent Wendy van der Zanden (Doula4life)

  Kosten GRATIS

  Datum&tijd 15 April 2022 19.00u

  Locatie Cursuscentrum Calamaris

  Aanmelden? Stuur een mail naar: Doula4life@outlook.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard