1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Calamaris gaat verhuizen per 26 juni 2023!

  Gepubliceerd op: 5-17-2023Bewerkt op: 5-17-2023
  Verloskundigcentrum Calamaris Gepubliceerd op: 5-17-2023Bewerkt op: 5-17-2023
  Geschreven door: Verloskundigcentrum Calamaris
  Het is zover! Na lange tijd van zoeken, weken van verbouwen, beslissen, opruimen en inpakken is het zover: we gaan bijna verhuizen naar ons nieuwe Verloskundigcentrum!

  Ons nieuwe adres gaat zijn:

  Verloskundigcentrum Calamaris Hoogstraat 35 5462 CW Veghel 0413-34 22 41 ( ons telefoonnummer blijft hetzelfde! ) Ingang Calamaris aan de rechterzijde, Ingang Cursuscentrum: linkerzijde

  Vanaf maandag 26-06-2023 zullen op deze locatie de spreekuren, controles en echo’s gaan plaatsvinden. Tot die tijd ben je nog steeds welkom op ons oude adres aan de Iepenlaan 6. Staat je afspraak gepland op 26 juni of later, dan zien we je graag op de Hoogstraat.

  Parkeren aan de Hoogstraat: Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen vóór het pand En er is ruim voldoende, gratis, parkeergelegenheid op de parkeerplaats achter de huizen tegenover ons pand: deze is bereikbaar via het kleine straatje - tussen de huizen door – in te rijden, direct tegenover de Witte Boerderij ( Bernhaege Advocaten ) en schuin tegenover Calamaris.

  Met de bus: vanaf bushalte Veghel Bolkenplein is het 10 min lopen naar de praktijk en vanaf bushalte Veghel Oprit N265 ( Sluisstraat ) is het 7 min lopen. Uiteraard is de praktijk ook heel goed met de fiets of te voet te bereiken ????

  En … SAVE THE DATE: Op vrijdag 30 juni aanstaande is de Open Dag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen in dit prachtige fonkel nieuwe Calamaris! Houdt onze socials ( Facebook en Instagram ) in de gaten voor meer up to date informatie over deze dag.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard