Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Verloskundige zorg 24/7

Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

, 20 maart 2022 12:06Laatste update op: 20 maart 2022 12:21

De komende periode zijn er af en toe dagen dat je wellicht een andere verloskundige aan de telefoon krijgt.

De meeste van jullie hebben het al gehoord of via de social media kanalen gezien en gelezen dat Femke zwanger is. Wat een prachtig nieuws! Maar helaas heeft ze te maken met ernstige zwangerschapsmisselijkheid, ook wel hyperemesis gravidarum genoemd. Dit zorgt ervoor dat ze erg misselijk is, veel moet braken en te weinig kan eten en drinken. Hierdoor is ze momenteel niet aan het werk als verloskundige. We hopen erg dat de klachten de komende periode verminderen.

Door de afwezigheid van Femke is Marieke nu 24/7 je verloskundige aanspreekpunt. Maar om af en toe wat uit te rusten van de gebroken nachten, is hier en daar een vrije dag ook nodig. De komende periode zullen daarom de verloskundigen van Verloskundigenprakijk Partus (vanuit Oosterhout (Nijmegen) Marieke bijstaan. Super fijn en collegiaal, waar we heel blij mee zijn.

We realiseren ons dat onze collega's van Verloskundigenpraktijk Partus voor jullie onbekend zijn. Natuurlijk zorgen we voor een zorgvuldige overdracht en wij hebben er alle vertrouwen in dat ook zij je bijstaan op dezelfde werkwijze zoals wij dat doen en jij dat wenst.

Als je wilt kan je een kijkje nemen op hun website www.verloskundigenpraktijkpartus.nl

De meest zorg blijft Marieke doen met hier en daar een dagje ertussen uit. Het telefoonnummer voor bereikbaarheid blijft gewoon hetzelfde! Dus bij zorgen, twijfel of vragen bel naar 06-20080015 zoals je nu ook gewend bent.

De volgende data krijg je een collega ipv Marieke aan de telefoon:

  • Zondag 21 maart (morgen)
  • weekend van 26 en 27 maart
  • weekend van 2 en 3 april

Hartelijke groet ook namens Femke, Marieke

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard