Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Update

Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

, 31 maart 2022 20:35Laatste update op: 31 maart 2022 20:52

Geen mondkapjes meer nodig in de wachtkamer en een bericht van Femke

Beste zwangeren en partners,

In ons laatste bericht vroegen we jullie, naar wens van de fysiotherapeuten, om in de wachtkamer een mond-neuskapje te dragen. Maar per deze week is deze maatregel komen te vervallen. Als je naar je afspraak komt is een mondkapje dus niet meer nodig, ook niet in de wachtkamer. Voorzichtigheid tav Corona blijft natuurlijk wel. Heb je Corona gerelateerde klachten? Overleg dan altijd eerst voordat je naar je afspraak komt.

Helaas moeten we Femke al een tijdje missen. Hieronder een berichtje aan jullie van Femke.

Lieve allemaal, Hier even een berichtje van mij (Femke). Ik moet jullie helaas al een flinke tijd missen en dat valt mij best zwaar. Stiekem zit ik af en toe mee te lezen in het systeem om toch op de hoogte te blijven van jullie reis naar het ouderschap toe. Met mij gaat het heel erg wisselend, van een paar slechte dagen gevolgd door een opname in het ziekenhuis voor het nodige vocht, tot denken dat je de wereld aan kan en zelfs af en toe iets werken. Er is geen touw aan vast te knopen en enkel bij het wakker worden en opstaan weet ik hoe die dag gaat verlopen. Sta ik op en heb ik meteen meermaals overgegeven dan wordt dat niet mijn dag. Maar sta ik op zonder zo vaak over te geven dan zou ik de wereld die dag best wel eens aankunnen. Kortom, het is heel erg moeilijk om te voorspellen wanneer ik weer aan het werk kan. Hopelijk kan ik binnenkort beginnen met een paar uurtjes spreekuur. Voor nu wil ik vooral iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en kaartjes die ik heb mogen ontvangen en rest mij niets anders te zeggen dan: hopelijk tot heel snel! Liefs Femke, verloskundige

Door de afwezigheid van Femke ben ik druk op zoek naar een fijne collega die de komende periode in kan vallen. Daar zijn al de eerste ontwikkelingen in. Komende week breng ik jullie daarvan op de hoogte.

Voor nu alvast een fijn weekend toegewenst en tot snel!

Hartelijke groet, ook namens Femke, van Marieke

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard