1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Even voorstellen

  Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

  , 5 april 2022 18:32Laatste update op: 5 april 2022 18:57

  Deze twee nieuwe toppers stellen wij graag aan jullie voor!

  Beste zwangeren en partners,

  Vorige week lazen jullie een bericht van Femke. Zoals ze daarin al beschreef weten we nog niet of en wanneer Femke weer (deels) aan het werk zal kunnen gaan. Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe collega. Want alleen maar Marieke 24/7 in touw is niet haalbaar. Ondanks dat ze dat wel graag zou willen kunnen ;)

  Een nieuwe collega was niet zomaar gevonden. Met name omdat we willen blijven werken vanuit onze visie, met persoonlijke, vertrouwde zorg, met tijd en aandacht voor jullie groei in en naar het ouderschap. Want deze mooie, bijzondere periode verdient alleen de beste zorg.

  Door onze kritische zoektocht duurde het wat langer. Maar gelukkig hebben we alle vertrouwen in de gevonden versterking. En wel twee enthousiaste, lieve, kundige verloskundigen komen ons versterken in de komende periode.

  Vanaf aankomende vrijdag 8 april start Elky Meeuws. Zij komt ons uit de brand helpen en zal regelematig bijspringen op het spreekuur en tijdens de dienst. Gemiddeld 1 tot 2 dagen per week. Omdat Elky ook al in een andere verloskundigenpraktijk werkt, kan zij helaas niet voor vast bij ons BBB-team blijven. Dus zijn we ook op zoek gegaan naar een verloskundige voor de lange termijn.

  En die collega hebben we gevonden in Anna Bastiaanse. Per deze week zal Anna haar start maken bij BBB. Omdat zij in België afgestudeerd is, moet zij nog wat wegwijs gemaakt worden met het Nederlandse systeem. Daarom zal Anna vanaf morgen 6 april af en toe met het spreekuur en tijdens de diensten met Marieke meelopen zodat ze helemaal goed ingewerkt is als Femke met zwangerschapsverlof gaat. We hopen dat ze na de inwerkperiode voor lange tijd bij ons blijft zodat we, ook als Femke weer start, een stabiel, vertrouwd team vormen.

  Samenvattend:

  • De komende periode (april, mei, juni) werkt Elky 1-2 dagen per week. Zij werkt afwisselend spreekuur en diensten.
  • Vanaf deze week start onze nieuwe vaste collega Anna. Zij zal de komende weken door Marieke ingewerkt worden waardoor jullie regelmatig de luxe van 2 verloskundigen bij je afspraak, controle of bevalling hebben.
  • Wat blijft; 80-90% van de week staat Marieke voor jullie klaar (soms vergezeld door Anna)

  Hopelijk ervaren julie net zo'n vertrouwd en fijn gevoel bij onze nieuwe collega's als dat wij verwachten. Heb je vragen, stel ze gerust.

  Op Facebook en Instagram stellen de verloskundigen zich wat uitgebreider aan jullie voor. Ik probeer ook deze week de foto's van de dames en hun voorstel tekst op onze website te plaatsen. Op de foto bovenaan dit bericht zien jullie Anna.

  Hartelijke groet, Marieke & Femke

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard