Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Een mond-neusmasker, nog wel of niet meer?

Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

, 7 maart 2022 08:55Laatste update op: 7 maart 2022 09:13

Tav de corona maatregelen zijn er wat veranderingen, hieronder lees je er meer over.

Beste zwangere en partner,

Inmiddels zijn de Corona maatregelen een heel stuk versoepeld. Voor velen een verademing, voor sommigen ook nog spannend en weer wennen. Maak je je zorgen of heb je er vragen over, laat het ons dan weten.

Gelukkig mochten jullie alweer een tijd altijd samen komen naar de controles. Vanaf nu is het ook weer mogelijk om een 3e of 4e persoon mee te nemen. Want hoe bijzonder is het als een dierbare vanuit jullie familie- of vriendenkring het hartje ook eens mag horen kloppen. We vragen wel om rekening te houden met evt verkoudheidsklachten, ook bij de personen die extra meekomen. Dan nemen we dit risico liever niet. En mocht je zelf twijfelen over het wel of niet hebben van Corona, overleg even met ons voorafgaand aan je afspraak. Zodat we samen kunnen bedenken wat de beste oplossing is voor dat moment.

Het dragen van een mond-neusmasker is van 'verplicht' naar een advies gegaan. In onze spreekkamer hoeven jullie dit masker niet meer te dragen.

We vragen jullie nog wel om het neus-mondmakser te dragen in de wachtkamer. Dit met name na vraag en advies van de fysiotherapeuten werkzaam in het gebouw. Zij zien relatief vaak patiënten op hoge leeftijd, met een chronische ziekte en/of een verlaagde weerstand. Omdat ook zij in dezelfde wachtkamer zitten, waarderen zij het erg als iedereen daar wel een mond-neusmasker draagt.

Alvast bedankt en graag weer tot ziens! Hartelijke groet, Marieke en Femke, verloskundigen

Plaats een reactie

(0)
user-image
    • Feed

    • Mijn week

    • Cursussen

    • Community

    • Dashboard