1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Michelle Bongers

  Gepubliceerd op: 10-2-2023Bewerkt op: 10-23-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-2-2023Bewerkt op: 10-23-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Little Adventure Baby Spa

  Baby’s & Ouders

  Een heerlijk genietmoment voor zowel ouder(s) als baby. Bij Little Adventure staat het welzijn van jouw kleintje centraal. Persoonlijke aandacht dat is waar Little Adventure voor staat.

  Een bezoek aan Little Adventure biedt niet alleen plezier, maar heeft ook tal van voordelen voor jouw baby. We bieden een vorm van hydrotherapie speciaal voor de allerkleinsten. Onze badjes worden verwarmd tot een aangename temperatuur van 37 graden, waarin ze kunnen floaten. Dit heeft mogelijk positieve effecten hebben op zaken zoals darmpjes, obstipatie en onrust.

  Ik ben Michelle Bongers

  En sinds 2021 met mijn baby spa in Boekel gevestigd. Als gecertificeerde baby spa volg ik steeds bij- en nascholingen om mijn kennis up to date te houden en uit te breiden. In 2020 heb ik de opleiding “Docente baby massage” afgerond. Opleidingen gevolgd met betrekking tot het werk in de Baby Spa. Dit via Baby Spa Netwerk

  Ontspanning, plezier en mooie momenten meegeven aan ouders. Het was toen alleen nog maar een droom, In 2021 heb ik de moedige stap genomen om zelfstandig ondernemer te worden. Het voelde zo goed toen dit op mijn pad kwam, een eigen Baby Spa dat paste compleet bij mij. Zorgen voor andere dat paste altijd al goed in mijn straatje.

  Contact:

  Little Adventure Baby Spa
  Vestigingsplaats De Mouthoeve Boekel
  Website: www.littleadventurespa.nl
  Telefoon: 06 18772807
  E-mail: contact@littleadventurespa.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard