Bereken je week

BevallingGeboortekaartjes

Geboortekaartjes

Een geboortekaartje is onmisbaar bij de geboorte van je baby! Het is dé manier om aan iedereen bekend te maken dat je baby is geboren. Bekijk hier de geboortekaartjes Top 3!

Geboortekaartjes

28 October 2019 18:37

Het leuke van het zelf samenstellen van een geboortekaartje, is dat je hem helemaal kunt aanpassen op jouw voorkeuren wat betreft kleur, formaat en stijl. Je kunt al vroeg beginnen met het samenstellen van je geboortekaartje, eigenlijk al voordat je baby is geboren. Dan hoef je er na de geboorte alleen nog maar je baby’s naam op te zetten!

Verschillende stijlen geboortekaartjes

Je kunt met je geboortekaartje met deze websites alle kanten op. Houd jij van gouden randjes en een luxe uitstraling? Dan kan dat. Leuk voor zowel een jongen als meisje, dat glitter! Je kunt ook gebruik maken van verschillende silhouetten als illustratie, in plaats van een foto. Wat dacht je van een stoere of juist rustieke uitstraling door het gebruiken van een houtprint?

Met pasteltinten kun je ook nooit de mist in gaan. Dit zijn heerlijke babykleurtjes! Je kunt dan gaan voor een lichtroze pastelkleur voor meisjes en een lichtblauwe pastelkleur voor jongens. Pastelgroen of –geel is leuk voor beide geslachten!

Helemaal gepersonaliseerd

Wil je het echt persoonlijk maken? Wacht dan tot jullie kleine wondertje geboren is, houd een newbornshoot en zet de foto’s op het geboortekaartje. Deze foto kan alleen van jullie baby zijn, of met papa en mama erbij. Je kunt je geboortekaartje dan écht compleet maken met een paar passende, gepersonaliseerde sluitzegels!

Korting op geboortekaartjes

Geboortekaartjes kosten al snel rond de 1,50 euro per stuk, en alles bij elkaar al snel een paar honderd euro. We hebben daarom speciaal voor jou leuke partijen bij elkaar gebracht die korting weggeven op hun geboortekaartjes!

Bekijk acties
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard