1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Pakketten

  Gepubliceerd op: 3-22-2023Bewerkt op: 3-22-2023
  Verloskundigenpraktijk Belle Vie Gepubliceerd op: 3-22-2023Bewerkt op: 3-22-2023
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Belle Vie
  Willen jullie tijdens deze bijzondere tijd in je leven genieten van alles wat Belle Vie jullie te bieden heeft? Laat je dan door ons ontzorgen en kies voor het Belle Vie Verwen Jezelf of Maximaal genieten pakket.

  Belle Vie alle aandacht

  In blijde verwachting! De start van een bijzondere fase in jullie leven. Bij Belle Vie hebben wij alle tijd en aandacht voor jou, je partner en je ongeboren kindje. Wij bieden een vertrouwde en veilige omgeving waarin jullie je gehoord voelen en wij alles in het werk stellen om je zwangerschap zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Vanuit onze professionele praktijk leveren we zorg op hoog niveau. Het geven van persoonlijke aandacht staat daarbij altijd centraal. Wij staan klaar voor jullie !

  Belle Vie ontzorgt

  Een zwangerschap wordt door iedereen anders ervaren. Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en je gerust voelt gedurende de hele periode. Belle Vie ontzorgt en begeleidt jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Samen bekijken we hoe onze begeleiding er voor jullie uit gaat zien. Met elkaar maken we een plan wat past bij jullie behoefte.

  Belle Vie doet meer

  Je kunt bij ons ook terecht voor anticonceptie, coaching, echoscopie, preconceptie zorg en massage. We organiseren groepsbijeenkomsten en daarnaast hebben 2 pakketten samengesteld op basis van onze ervaring. Hierin zorgen wij dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie zwangerschap en voorbereiding op jullie kindje. Deze pakketten bieden veel extra’s zoals echo’s, massage en zwangerschap cursussen. Dit sluit aan bij onze visie om iedere zwangere en haar partner de best mogelijke Geboortezorg én een zo fijn mogelijke zwangerschap te kunnen bieden.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard