1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  BabyBabyspullenBeddengoed

  Je baby's nachtrust begint bij… het juiste beddengoed

  ZP® - Magazine

  , 17 november 2021 18:43Laatste update op: 9 januari 2023 15:22

  Baby's brengen de eerste tijd van hun leventje vooral slapend door. Bij het inrichten van je babykamer heeft het bedje dan ook speciale aandacht nodig. Waar moet je aan denken bij het kopen van beddengoed voor je babykamer? Welke items mogen niet missen, en welke materialen zijn het beste voor je baby?

  Ga voor natuurlijke materialen beddengoed

  Baby’s hebben een tere huid. En ze kunnen nog niet praten om te vertellen dat ze het warm of juist koud hebben in bed. Dit zijn twee hele belangrijke redenen om te kiezen voor beddengoed van natuurlijke materialen die zacht aanvoelen op de huid. Natuurlijke materialen, zoals katoen of bamboe zijn ademend en nemen goed vocht op. Dit voorkomt dat je baby het te warm krijgt of klam gaat aanvoelen.

  Matrasbeschermer en hoeslakens zijn geen overbodige luxe

  (Baby)matrassen zijn vaak geen goedkope aanschaf. Om te zorgen dat je er extra lang plezier van hebt bescherm je het matras met een matrasbeschermer. Om het matras doe je een molton hoeslaken ter bescherming tegen vocht. Baby’s spugen wel eens of de luier lekt door, dan is het fijn als je matras goed beschermd is. Daarom is het ook slim om meerdere hoeslakens te kopen, zodat je direct een schone om het matras kunt doen bij een ongelukje.

  Lakens, dekens, slaapzak?

  Je wilt natuurlijk dat je kindje lekker warm ligt ’s nachts, en daarom maak je het ledikantje op met een laken en deken of een slaapzak. Het is soms lastig in te schatten hoe warm je je kindje moet instoppen, daarom hebben wij een handig schema voor je, waarbij je dit eenvoudig af kunt lezen aan de hand van een TOG-waarde.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard