1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  BabyBabyspullenBabyproducten uit de slaapkamer langer duurzaam gebruiken

  Babyproducten uit de slaapkamer langer duurzaam gebruiken.

  ZP® - Magazine

  , 3 februari 2020 12:27Laatste update op: 9 november 2022 17:38
  In samenwerking met: Meyco

  Vaak wordt bij aanschaf van babyartikelen gedacht dat ze de producten maar heel kort zullen gebruiken, en ja daar kun je zeker voor kiezen. Maar wij willen je inspireren om bepaalde producten een langere levensduur te geven als je niet meteen een tweede of derde kindje krijgt. Of omdat je alles net roze gekocht hebt en er nu een zoon onderweg is. Daarom hier wat ideeën om een aantal producten langer te gebruiken.

  Meyco biedt mooie kwalitatieve collecties die perfect te matchen zijn met andere baby-items en textiel. Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles dus bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

  Deken

  Als je kindje naar het peuterbedje gaat dan is een ledikantdeken ideaal als sprei aan het voeteneind. Ze liggen dan al een stuk rustiger te slapen en ze mogen onder een dekbed, maar extra instoppen is dan nog erg fijn om te doen. Dat kan makkelijk als je het ledikantdeken horizontaal aan het voeteneind legt. Daarnaast staat het ook super leuk. En zo kun je er echt nog een tijd plezier van hebben.

  Zelf is het ook heerlijk om onder een dekentje op de bank te kruipen. Je dreumes vindt dat ook heel fijn, het formaat van de wiegdeken is daarvoor ideaal. Ze zijn er al even uitgegroeid, maar op die manier kun je de dekens nog lang gebruiken.

  Hydrofiele doeken

  Onmisbaar als je kleintje pasgeboren is, je kunt er niet genoeg van hebben. En zeker de grootte maat 120x120 cm is ideaal om ook je dreumes nog mee af te drogen i.p.v. met een handdoek. Maar je hebt er stapels van. De kleine maatjes kun je ook nog tot de draad verslijten als poetsdoek. Niets poetst fijner dan een hydrofieldoek.

  Klamboe

  Een klamboe staat prachtig bij een ledikant. (Let op! Als je kindje de klamboe in het ledikant kan trekken is het verstandig deze weg te zetten.) Is je kindje oud genoeg dan kan de klamboe weer gebruikt worden bij het peuterbed, want dit staat super mooi en is heel gezellig en knus voor je peuter.

  Maar ook als toffe speeltent is de klamboe ideaal! Welke kleur klamboe is jouw favoriet?

  Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles van Meyco. Bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

  Dit artikel is geschreven door Marina Bekker-Santing, eigenaresse van b-boo baby & lifestyle GmbH, bekend van het merk Meyco.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard