1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  De eerste keren

  Je zult een hoop eerste keren meemaken met je baby. Al de eerste keren zijn op hun eigen manier bijzonder en allemaal mijlpalen!

  Terug

  De eerste keren

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Vanaf het moment dat je voor de eerste keer je baby in je armen sluit, kan het leven samen beginnen. Er zullen nog vele eerste keren volgen! Iedere keer wanneer je kindje weer een nieuwe beweging kan maken, een nieuw woordje kan zeggen of een andere mijlpaal bereikt, kan het geluk niet meer op bij jou! ‘De eerste keer’ met je baby is altijd iets bijzonders. Hier vind je alle eerste keren met je kindje waarvan jij kunt verwachten dat het behoorlijk leuk wordt!

  Het eerste tandje

  Wanneer je kind rond de zes maanden oud is kunnen de eerste tandjes doorkomen. Je merkt vaak duidelijk dat je baby dan niet in zijn hum is. Er kunnen namelijk veel kwaaltjes optreden wanneer het eerste tandje doorkomt. Huilen, langer huilen, ontroostbaar zijn en slechte nachten zijn veelvoorkomende symptomen. Ook rode wangetjes, kwijlen, minder eetlust, diarree, luieruitslag en zelfs koorts zijn geen uitzonderingen. Je kunt helaas niet zoveel anders doen dan proberen de pijn te verzachten en je baby te troosten. Zodra de tandjes zijn doorgekomen, zul je merken dat deze kwaaltjes minder worden.

  De eerste keer zwemmen met je baby

  Wanneer je baby zes weken oud is, kun je voor het eerst gaan zwemmen met je baby! Het is leuk en leerzaam om je baby kennis te laten maken met het zwembad en lekker samen te spetteren.

  De eerste keer omrollen

  De eerste keer omrollen is een grote mijlpaal voor je baby. Het is namelijk het begin van zijn voortbewegen. Hierna zal je baby leren tijgeren, kruipen en uiteindelijk lopen. De meeste baby’s zijn zes maanden oud wanneer ze voor het eerst omrollen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard