Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

BabyBabyspullenVeilig en comfortabel op pad met je kleintje

Veilig en comfortabel op pad met je kleintje

ZP® - Magazine

, 21 oktober 2020 14:24Laatste update op: 23 april 2022 20:11
In samenwerking met: Meyco

Als je net een kindje hebt zal je merken dat je nog veel aan huis gekluisterd bent. Dubbel zo fijn dat je na de eerste weken langzaam samen de wereld kunt ontdekken. Op pad met de wandelwagen, in de auto op visite of als je baby een paar maandjes ouder is en kan zitten kunnen jullie erop uit met de buggy.

Meyco biedt mooie kwalitatieve collecties die perfect te matchen zijn met andere baby-items en textiel. Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles dus bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

Wanneer je onderweg bent met je kleintje in de auto of als je lekker wilt wandelen, is het belangrijk dat je kleintje er lekker warm en comfortabel bij ligt of zit. Als ouder is het belangrijk dat je naast de aankoop van een autostoel en een kinderwagen ook nadenkt over de bijbehorende accessoires.

Onderweg in de auto

Er is een breed aanbod in baby autostoelhoezen voor diverse typen autostoelen in verschillende merken, datzelfde geld voor voetenzakken. Om je kindje zowel in de autostoel als in de buggy warm te vervoeren, mogen deze natuurlijk niet ontbreken.

Onderweg! Deze voetenzakken en autostoelhoezen zijn mooi, veilig, betaalbaar en te combineren met de andere babyproducten.

Waar je op moet letten bij een aankoop van een autostoelhoes

Let er bij de keuze van een autostoelhoes op dat het materiaal ademend en vocht absorberend is. De hoes heeft als functie dat je kindje het niet te warm krijgt, niet zweet in de autostoel en van de rit kan genieten. Omdat autostoelhoezen afneembaar en wasbaar zijn kun je je kindje dus met een gerust hart laten eten of drinken in de auto, en de hoes blijft bij regelmatig wassen goed hygiënisch. Door middel van een hoes kan je een autostoelzitje een nieuwe uitstraling of bij gebruik voor een tweede kindje zelfs op een voordelige manier een tweede leven geven. Binnen het Meyco assortiment zit gegarandeerd een model autostoelhoes voor jullie & je kleintje. Betaalbaar en altijd veilig!

Je kan de voetenzak gebruiken in elke autostoel groep 0 met een drie- en vijfpuntsgordel. Deze multifunctionele voetenzak is ideaal, aangezien de gordels door de zak heen kunnen waardoor je kindje veilig zit. En als je kindje groeit kan je de gordels verplaatsen. De zak is gesloten door middel van een rits en kan hierdoor open wanneer het te warm wordt, bijvoorbeeld als je langere tijd in de auto zit. Natuurlijk kan je de voetenzak ook gebruiken in de kinderwagen tot je kleintje ongeveer 10 maanden oud is. Heel veel reisplezier samen!

Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles van Meyco. Bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

Dit artikel is geschreven door Marina Bekker-Santing, eigenaresse van b-boo baby & lifestyle GmbH, bekend van het merk Meyco.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard