1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Veilig de wereld verkennen

  Gepubliceerd op: 3-29-2018Bewerkt op: 6-3-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-29-2018Bewerkt op: 6-3-2022
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: Bobike
  Het is zo leuk (én gezond) om de wereld te verkennen op de fiets, samen met je dreumes avonturen te beleven, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Met je kindje veilig tussen jouw armen in een Bobike kinderzitje.

  Dutch Design, Made in Europe

  Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent. De fietszitjes van Bobike worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en kenmerken zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. De fietszitjes van Bobike sleepten dan ook al diverse awards in de wacht waaronder een IF Design Award voor de Bobike Exclusive.

  Geobsedeerd door veiligheid

  Bij Bobike zijn ze geobsedeerd door veiligheid. Kwaliteitscontroles, prestatie-analyses en veiligheidstests zijn de belangrijkste onderdelen van het productieproces van Bobike. Uiteraard voldoen de producten van Bobike aan alle wettelijke eisen én aan de hoogste standaard in de industrie (TüV) maar daar stopt het niet. Bobike is namelijk in het bezit van een moderne kwaliteitscontrole-faciliteit met alle benodigde technologie om er zeker van te zijn dat hun producten voldoen aan de wettelijk opgelegde eisen. Maar wanneer Bobike test, verdubbelen ze die wettelijke waarden. Zo zijn ze er zeker van dat ze het beste product in de markt brengen. Lees hier meer over veiligheid.

  Planeet Aarde

  Bobike gelooft in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. Dit kunnen ze niet doen zonder rekening te houden met de sociale en ecologische gevolgen van wat ze doen. Daarom recyclen ze het grootste deel van hun afvalmateriaal. Gerecycled materiaal kan weer gebruikt worden om bijvoorbeeld spatborden te maken. Ook al het verpakkingsmateriaal dat binnen hun fabrieken gebruikt wordt, recyclen ze.

  “We zijn allemaal verantwoordelijk voor het beschermen van onze planeet”, verduidelijkt Marlous de Wit-Williamson, Marketing Manager voor Bobike in de Benelux. “Die taak voelen we bij Bobike heel sterk. We maken producten bedoeld voor het buitenleven, om mensen te laten genieten van de natuur en in beweging te krijgen. Duurzaamheid en recyclen staan daarom hoog op ons prioriteitenlijstje. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we hopelijk nog lang van de natuur om ons heen genieten.”

  Modellen, kleuren en bevestigingen

  Bobike heeft verschillende modellen fietszitjes voor divers gebruik en voor verschillende leeftijdsklassen. Of eigenlijk gewichtsklassen want op het gebied van fietszitjes is het gewicht altijd leidend. Er zijn voorzitjes voor kindjes tot een gewicht van 15kg in de modellen ONE en Exclusive. Er zijn achterzitjes voor kinderen tot een gewicht van 22kg in de modellen ONE, Exclusive en GO. Voor grotere kinderen die al goed zelfstandig achterop de fiets kunnen zitten, heeft Bobike de Classic Junior.

  Benieuwd welk fietszitje en welke bevestiging het beste past bij jouw wensen en jouw fiets? Neem een kijkje op www.bobike.com.

  Bobike. Simply Safe.

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met Bobike

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard