Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

BabyBabyspullenKleurinspiratie babykamer

Kleurinspiratie voor de babykamer: ga voor zwart, lichtgrijs of naturel hout

ZP® - Magazine

, 28 december 2021 16:15Laatste update op: 1 juni 2022 18:31
In samenwerking met: Petite Amélie

Wellicht is zwart een kleur waar je niet direct aan zal denken voor de babykamer, toch is deze kleur zeer mooi om in je babykamer te verwerken. Want een zwarte babykamer kan ook lief en zacht zijn, mits je hem met de juiste items combineert, en het kan ook zorgen voor een stoere touch. Maar je kunt ook gaan voor een rustige look door voor een naturel houten look te gaan, of juist ertussenin door voor grijze tinten te kiezen.

Zwarte, lichtgrijze of houten babykamer

 • Zwarte babykamer

Zwart is een kleur die momenteel steeds populairder wordt sinds de meer industriële woonstijl is geïntroduceerd. Daarom heeft Petite Amélie de prachtige Playwood collectie ontworpen waarbij je de mogelijkheid hebt om naast witte en prachtige naturel houten meubels, voor stijlvolle zwarte babykamer meubels te kiezen.

Zo vind je bij Petite Amélie een babyledikant, een commode en een handige kledingkast afgewerkt met een mooie naturel houten onderkant. Hierdoor passen de meubels bijna overal bij. Je kunt de kleur zwart heel erg mooi combineren met mintgroen, okergeel of warm oranje. Want door de zwarte tinten komen deze kleuren nog meer tot hun recht. Ook is het super leuk om met een mooi safari dierenthema te werken.

 • Grijze babykamer

Als je toch minder fan van zwart bent, maar wel een mooie kleur wilt gebruiken die ook een soortgelijke uitstraling heeft, dan kan je ook kiezen voor donkergrijze meubels. Donkergrijs is een kleur die je prachtige bij pastelkleuren kunt combineren zoals oud-roze, zacht groen, zacht blauw of zacht geel. En je geeft daarmee jouw babykamer echt een persoonlijke uitstraling.

 • Naturel houten babykamer

Wil je toch een mooie unieke stijl, maar niet direct een kleur qua meubels? Ga dan voor een naturel houten babykamer. Bij Petite Amélie vind je verschillende collecties zoals de Brise & Cersise collectie die je bij elke kleur wel kunt combineren. Daarnaast zorgt een naturel houten afwerking van babykamer meubels ook voor een rustig sfeer! Mooi om met bijvoorbeeld Rotan items te combineren en een mooie terracotta kleur op de muur. Maar je kunt natuurlijk gerust een andere kleur pakken.

 • Witte babykamer

Wil je geen specifieke kleur, dan is natuurlijk een babykamer met witte meubels altijd goed. Wit past namelijk overal bij! En het is ook mooi om de meuren dat een mooie zachte pastelkleur te geven of als je toch wat kleur wilt, kan je ook nog altijd voor kleurrijke decoratie items en accessoires gaan! En als je al weet dat je meer dan een kindje wilt, is het ook handig om voor witte meubels te gaan, want je kunt ze ook even opschuren en een andere kleur geven!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Petite Amélie

Plaats een reactie

(0)
user-image
  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard