1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  BabyBabyspullenHeerlijk comfortabel thuis in de box

  Heerlijk comfortabel thuis in de box

  ZP® - Magazine

  , 21 oktober 2020 14:42Laatste update op: 9 november 2022 17:38
  In samenwerking met: Meyco

  Naast alle items voor de babykamer, heb je nog meer nodig voor jullie kleintje thuis. Hebben jullie een box aangeschaft?

  Meyco biedt mooie kwalitatieve collecties die perfect te matchen zijn met andere baby-items en textiel. Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles dus bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

  Zo ja, dan is het fijn om je kleintje op deze fijne plek wat extra comfort te geven door de aanschaf van een boxkleed.

  Daar staat ie dan, de box…

  Daar staat ie dan, de box voor de baby. Erg duidelijk aanwezig en lekker pontificaal in je woonkamer, maar het is een item waar je de komende paar maanden waarschijnlijk veel gebruik van gaat maken. Om de box jouw personal touch mee te geven en het zo comfortabel mogelijk te maken voor je baby, is het wel zo leuk en fijn om een mooi boxkleed in de box te leggen. Deze kan anders zijn dan de items uit de babykamer, want dit kleed moet matchen bij de inrichting van jullie woonkamer.

  Waarom een box en een boxkleed?

  Een box is erg fijn om zo nu en dan even je handen vrij te hebben als je bijvoorbeeld een de kinderwagen klaarzet om erop uit te gaan. Een box maak je voor je kleintje extra knus en comfortabel door hier een fijn zacht boxkleed in te leggen. Op deze manier voelt je kleintje zich hier veilig en kan zich hier even op zijn gemak in bewegen. Omdat een box vaak duidelijk aanwezig is in je woonkamer is het ook fijn als deze er mooi uitziet. Investeren in een mooi boxkleed is dan ook iets wat jij en je baby veel geluk gaat opleveren.

  Alle vormen en maten

  Boxkleden zijn er in verschillende vormen en maten. Er zijn ronde, vierkante en rechthoekige kleden. Zorg ervoor dat je de binnenmaat van jouw box weet bij het uitkiezen van het juiste boxkleed. Boxkleden zijn er in een verscheidenheid ana kleuren en dessins: hele toffe prints, maar ook effen tijdloze kleuren en boxkleden hoeven echt niet altijd duur te zijn.

  TIP! Een boxkleed is ook heel erg handig om op de grond te leggen voor onder de babygym of op de bank als je daar met je kleintje gaat spelen. Bedenk dus eerst of je wil dat je boxkleed multifunctioneel is en kijk naar de vorm van je (toekomstige) box. Dat maakt het gemakkelijker om een gepast boxkleed te kopen.

  Krijg met code ZWANGER2022 10% korting op alles van Meyco. Bekijk snel het complete aanbod in het Meyco productoverzicht.

  Dit artikel is geschreven door Marina Bekker-Santing, eigenaresse van b-boo baby & lifestyle GmbH, bekend van het merk Meyco.

  Plaats een reactie

  (0)
  user-image
   • Feed

   • Mijn week

   • Cursussen

   • Community

   • Dashboard