1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  12 leuke weetjes over juli baby's

  Gepubliceerd op: 7-3-2020Bewerkt op: 7-3-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-3-2020Bewerkt op: 7-3-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ben je in juli uitgerekend of is je baby in juli geboren? Dan heeft je kindje een aantal mooie eigenschappen! Niet alleen het sterrenbeeld, maar ook de geboortemaand kunnen veel over jouw kindje vertellen. Wij hebben de 12 leukste weetjes op een rij gezet.

  1. Het zonnetje in huis

  Juli baby's lachen heel wat af. Niet alleen om de omgeving, maar ook om zichzelf. Ze hebben namelijk ook een erg goed gevoel voor humor. Bereid je maar vast voor op de toekomstige grappen..

  2. Familie op één

  Kinderen die geboren zijn in juli, zijn een echt familiemens. Familie staat voor hen met stip op één. Hierdoor zijn ze ook erg zorgzaam, wat goed kan helpen wanneer je kind grote broer of zus wordt.

  3. Netjes en gestructureerd

  Een kinderkamer waar het dagelijks eruit ziet alsof er een bom is ontploft, zal je met een juli kindje niet snel overkomen. Zij werken namelijk erg gestructureerd en voeren taken daarom ook netjes uit. Geef je je kindje de taak om zijn kamer op te ruimen? Dan zal hij deze als een echte pro oppakken. Het moet dan wel allemaal lukken.. want lukt het niet, dan is hij niet te genieten.

  4. Jantje huilt, jantje lacht

  Je zult af en toe raar opkijken. Je denkt na een tijdje alles over je kindje te weten, think again. Juli-kinderen staan erom bekend dat ze continu veranderen, een echte kameleon. Ook wat betreft zijn buien; het ene moment is het een en al pret, en een minuut later barst hij in huilen uit.

  5. All about the money

  Juli-kinderen zijn gek op geld. Ze voeren dan ook graag allerlei klusjes uit in ruil voor een hand vol muntjes. Een echte Dagobert Duck in de dop, voor je het weet handelt je kind in aandelen.

  6. Sociaal en onafhankelijk

  Kinderen die in juli zijn geboren kunnen goed alleen zijn en zich dan ook goed alleen vermaken. Ideaal als je thuis even rustig een boekje wil lezen. Ze hebben eigenlijk het beste van twee werelden, want ze kunnen goed alleen zijn maar zijn ook erg sociaal en leggen gemakkelijk contact.

  7. Goede zelfbeheersing

  Volgens een Japanse studie hebben kinderen die in juli geboren zijn, een goede zelfbeheersing en goede vaardigheden op emotioneel gebied.

  8. Stylist in de dop

  Stel je elke dag de outfit voor je kind samen? Dan is dat binnenkort verleden tijd. Je kind wil dan namelijk zelf bepalen wat hij aantrekt. Gelukkig zijn juli-kinderen een echte stylist in de dop.

  9. Linkshandig

  Veel kinderen die in juli zijn geboren, zijn linkshandig. Dit blijkt uit een onderzoek van Britse website Anything Lefted.

  10. Emotioneel en gevoelig

  Hoewel het soms niet zo lijkt, zijn juli-kinderen erg emotioneel en gevoelig. Dit laten ze natuurlijk niet altijd merken, want dan zijn ze kwetsbaar.

  11. Lekker belangrijk

  Heb je iets belangrijks te melden? Dan staan juli-kinderen altijd voor je klaar. Maar gaat het in essentie nergens over? Dan bieden ze geen luisterend oor, daar zijn ze te nuchter voor.

  12. Vergevingsgezind

  Een langdurige ruzie zal je niet snel hebben met een juli-kind. Ze zijn namelijk erg vergevingsgezind.

  13. Altijd gezellig

  Juli-kinderen houden echt van gezelligheid. Een barbecue met vrienden, brunchen bij familie of samen naar het terras; je maakt je juli-kind er maar wat blij mee!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard