Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Anja Rosier en Jacqueline Dunlop - eigenaren van Koter en Co

ZP® - Magazine

, 29 March 2018 21:14Laatste update op: 30 July 2021 10:52

Wij zijn Anja Rosier en Jacqueline Dunlop, samen zijn wij eigenaar van Koter en Co. Wij zijn allebei zelf moeder en Jacqueline zelfs al oma. Jouw kind is het allerbelangrijkste in de wereld en dat vinden wij bij Koter & Co ook. Daarom hebben wij al meer dan 20 jaar het leukste maar ook het meest praktische aanbod voor uw baby’s en kinderen.

Bij ons vind je de mooiste en de allerleukste merken en wij proberen altijd de laatste nieuwe snufjes op het gebied van kinderen op beurzen in binnen- en buitenland voor jullie te vinden. Onze kinderwinkel van 200m2 bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar, en bij ons kun je terecht voor advies over b.v. TOG waarden bij het slapen, welk slaapzakje is het beste voor jouw kind. Ook kunnen wij je stylingadvies geven bij het aankleden van je kind en je kinderkamer.

Ben je op zoek naar het allerleukste cadeautje dan helpen we je daar graag bij. En hebben we samen de beste kinderwagen voor jou uitgekozen dan zetten wij die in een handomdraai voor je in elkaar. Kortom bij Koter & Co vind je het zo!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en wil je inspiratie opdoen, volg ons dan op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze Kinderwinkel
Koter & Co is de allerleukste kinderwinkel in Amsterdam. Onze kinderwinkel is gevestigd in de Scheldestraat 55-57. Als je ons bezoekt kun je voor maar 10 cent een uur parkeren voor de deur. Hier hebben wij maar liefst 200m2 vol beddengoed, kinderlampen, cadeautjes, knuffels, baby- en kinderkleding, verzorgingsproducten en de kinderwagen Babyzen YOYO. Met onze jarenlange ervaring zullen wij je hierbij goed en vol enthousiasme adviseren. Wat je ook zoekt , bij Koter & Co vind je het zo!

Contactgegevens
Scheldestraat 55-57
1078 GG Amsterdam
Tel: 020 – 6754504
www.koterenco.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard