Bereken je week

Lokaal adverteren

Word lokale partner van zwangerenportaal.nl: het enige gratis online platform in Nederland voor (aanstaande) ouders en zorgverleners.

Lokaal adverteren

5 maart 2021 15:38

De kracht van zwangerenportaal.nl

cijfers zwangerenportaal.nl

Zwangerenportaal.nl richt zicht in samenwerking met de verloskundigenpraktijk op (aanstaande) ouders bij jou in de buurt. In elke fase kunnen zij hier terecht voor informatie en communicatie: van kinderwens tot de eerste stapjes. Vervolgens koppelen we de lokale zorgverleners, zoals een bekkenfysiotherapeut, aan de relevante informatie, over bekkenklachten.

  • Lokaal: de (aanstaande) ouders bij jou in de buurt.
  • Gericht: gedurende relevante zwangerschapsweken of babyweken.
  • Betrouwbare afzender: dankzij zorgverleners.
  • Samenwerking diverse beroepsverenigingen: zoals NVFB, NCA, NVO, NVM en LVO.

lokaal adverteren

Onze doelgroep, jouw klanten

Lastig om de juiste doelgroep te bereiken? Niet bij zwangerenportaal.nl! Bij ons ben je zichtbaar bij jou in de buurt. Juist daar waar jouw klanten vandaan komen en waar het bereik het grootst is. We zijn aangesloten bij 250 verloskundigenpraktijken en hebben hiermee een ruime dekking.

Adverteren op maat

Wij bieden content op maat aan onze (aanstaande) ouders door hen informatie te sturen in relevante zwangerschapsweken of babyweken. Wij zorgen ervoor dat jouw campagne hier naadloos bij aansluit. Onze accountmanagers denken graag met je mee voor een campagne op maat.

Betrouwbare afzender dankzij zorgverleners en partners

Zwangerenportaal.nl is de betrouwbare partner van (aanstaande) ouders voor, tijdens en na de zwangerschap. Onze content wordt geverifieerd door ons team van deskundigen en landelijke beroepsverenigingen. Wij hebben veel succesvolle campagnes met anders zorgverleners zoals bijvoorbeeld kraamzorg, (bekken/kinder)fysiotherapeuten, osteopaten, chiropractoren, mondhygiënisten en haptonomen.

quote arons zorg

Hoe onze partners excellente resultaten behalen

Wij hebben inmiddels al meer dan 1.000 campagnes opgezet. Benieuwd hoe wij dit hebben aangepakt en welke partners jou voorgingen? logos partners

ons team

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard