1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  6 ideeën voor een onvergetelijke eerste Vaderdag

  Gepubliceerd op: 6-19-2020Bewerkt op: 6-13-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-19-2020Bewerkt op: 6-13-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  De eerste Vaderdag voor je partner is bijna aangebroken. Wat speciaal! Van zo’n eerste Vaderdag wil je natuurlijk iets bijzonders maken. Hier volgen wat leuke ideeën om van zondag 18 juni een geweldige dag te maken.

  Zijn eerste Vaderdag

  Je partner is nu ook de vader van jullie kindje. Dat moet gevierd worden door er een onvergetelijke eerste Vaderdag van te maken (en natuurlijk alle jaren daarop ook). Het is goed voor te stellen dat je hiervoor nog wat inspiratie nodig hebt. Daarom volgen hier wat handige ideeën voor Vaderdag waar het hele gezin een leuke dag mee zal beleven!

  Vaderdagtips

  1. Een fotoshoot

  Een fotoshoot thuis, of in een mooi plekje in de natuur met het hele gezin. Dat zorgt gegarandeerd voor een prachtig cadeau én een gezellige dag samen. Of jullie doen de shoot zonder papa vóór vaderdag, en geven het eindresultaat als verassing. De foto kan hierna als mooie Vaderdag herinnering vereeuwigd worden op een bijzonder plekje in jullie huis.

  1. Schrijf een brief

  Misschien zie je je partner niet zo vaak emotioneel of ontroerd, maar een lieve brief met al je gevoelens en complimenten hoe goed hij het doet als vader, zal hem zeker ontroeren. Vooral om dit op zijn allereerste vaderdag de mogen ontvangen zal het extra speciaal maken en het een brief maken om nooit te vergeten. Schrijf bijvoorbeeld op wat een geweldige vader hij is voor jullie kindje en hoe erg je geniet van jullie momenten samen als gezin: alles wat maar uit je hart komt!

  1. Laat je baby een cadeau ‘geven’

  Een rompertje, sokjes of een shirtje voor je baby met daarop ‘’I love papa’’ bedrukt is toch wel heel lief om je baby te laten ‘geven’ aan zijn vader. Iets met een lieve boodschap erop wat de liefde voor papa uitdrukt, doet het altijd goed (ook al heeft je baby het niet zelf geschreven). Ook een lieve kaart met daarin een voet- of handafdruk van je baby of wat krabbels en ‘’Ik hou van jou, papa’’ kan ook niet fout gaan.

  1. Organiseer een picknick

  Picknicken kun je met dit lekkere weer nu prima doen, en jullie baby kan er ook lekker bij liggen! Je kunt kiezen voor een gezellige picknick in de tuin, maar ook in het park is erg gezellig. Dan heeft je baby meteen alle ruimte om de oefenen met kruipen in het gras als je baby hier al mee bezig is!

  1. Uitslapen en ontbijt op bed

  Alle nieuwe ouders kan je met één ding gegarandeerd blij maken, en dat is uitslapen! Vaderdag is dan ook de perfecte dag om dit je partner cadeau te doen, en hem daarna de verwennen met een lekker ontbijtje op bed.

  1. Een cadeau van jou voor hem

  Natuurlijk kan een cadeautje voor papa zoals een geurtje, een nieuw paar schoenen of een (online) cursus je partner ook héél erg blij maken. Zitten jullie met een pasgeboren baby thuis, dan kan je dit gewoon bestellen zonder de deur uit te hoeven.

  Heb jij nog goede tips voor een geslaagde eerste Vaderdag?

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard