1
×

Inbox

• Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalVeelgestelde vragenVideobellen met mijn verloskundige

Videobellen - Hoe kan ik videobellen met mijn verloskundige?

ZP® - Magazine

, 2 november 2020 14:24Laatste update op: 9 mei 2022 21:45

Lees hier hoe je naar jouw videoconsult kan gaan:

• Klik rechtsboven op het poppetje of jouw initialen en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
    • Klik dan rechtsboven op je initialen of je foto. Dan kom je in je dashboard.
    • Scroll dan naar beneden tot je het kopje communicatie ziet staan

Klik op “VIDEO CONSULT” en selecteer de spreekkamer van de praktijk waar jij een consult mee hebt.

Het consult wordt gestart door de verloskundige.

Of ga direct naar video consult via onderstaande button.

• Veelgestelde vragen (FAQ)
    • Feed

• Mijn week

• Cursussen

• Community