1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Robbie Williams en zijn vrouw verwelkomen vierde kindje via draagmoeder

  Gepubliceerd op: 2-28-2020Bewerkt op: 3-22-2020
  ZP® - Entertainment Gepubliceerd op: 2-28-2020Bewerkt op: 3-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Entertainment
  Robbie Williams (46) en zijn vrouw Ayda Field (40) zijn ouders geworden van hun vierde kindje: zoon Beau. De kleine Beau Benedict Enthoven Williams kwam op Valentijnsdag ter wereld door een draagmoeder. De aankondiging kwam als een verrassing aangezien Williams de zwangerschap niet eerder heeft aangekondigd.

  Bekendmaking geboorte

  De geboorte werd via Instagram bekend gemaakt. Actrice Ayda Field postte een foto van de voetjes van haar vier kinderen. “Zoek het verschil.. Op deze Valentijnsdag willen we liefde op de meest geweldige manier vieren”, schreef Field bij de foto. Nu is het gezin Williams volgens Field officieel compleet. “We zijn zo gezegend om onze gezonde zoon veilig in onze armen te hebben en zijn officieel compleet als gezin”, aldus Field.

  De voetjes van alle Williams kinderen

  Biologische zoon via draagmoeder

  Beau is door een draagmoeder op de wereld gezet, maar is volgens Field wel hun biologische zoon. Hierbij is de eicel van Field bevrucht met het zaad van Williams en geplaatst in de baarmoeder van de draagmoeder. Williams en Field hebben al eerder een kindje mogen verwelkomen via een draagmoeder. Dochter Colette Josephine (Coco) werd in 2018 via een draagmoeder geboren. De zanger en actrice had daarvoor al twee kinderen die door Field op de wereld zijn gezet: dochter Theodora (7) en zoon Charlton (5). Waarom zij voor hun derde en vierde kindje voor een draagmoeder hebben gekozen is niet bekend gemaakt.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard