1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Sandra van der Meulen

  ZP® - Magazine

  , 11 september 2019 15:52Laatste update op: 23 juli 2020 23:22

  Als driejarig meisje kon ik het al niet laten om foto’s te maken. De hele familie moest er op vakantie aan geloven. Echte foto’s kon ik met dat speelgoedcameraatje toen niet maken, maar het gevoel was er al. En dat is nooit verdwenen.

  Mooie, dierbare momenten in je leven wil en moet je bijna vastleggen. Natuurlijk staan ze in je geheugen gegrift, maar is het niet nog mooier om ze op beeld vast te laten leggen? Herinneringen vervagen met de jaren, maar foto’s niet. Die blijven. Ik vind het bijzonder om daar als fotograaf deel van uit te mogen maken. Om deze momenten van heel dichtbij vast te leggen, zonder dat de gefotografeerde daar erg in heeft. Met oog voor elk detail. Want je neemt geen foto’s, je maakt ze (Ansel Adams, Amerikaans landschapsfotograaf).

  Tijdens een fotoreportage draait alles om jou of jullie. Wie ik ben is niet belangrijk; ik ben aanwezig maar ook weer niet. Ik stel jullie op jullie gemak en luister naar jullie wensen.

  Zodra ik mijn camera neerleg ben ik Sandra, geboren in 1973 en fotograaf. Gek van reizen, sporten, muziek, lezen en uitgaan. Een echt zomer- en avondmens, die geniet van het leven. Maar het liefst heb ik mijn camera, een Canon, om mijn nek hangen om datgene te doen waar ik het meest van houd: fotograferen.

  Contactgegevens:

  Naam: Sandrinos fotografie
  Vestigingsplaats: Purmerend
  Website: www.sandrinosfotografie.nl & www.sandrinosgeboortefotografie.nl
  Telefoonnummer: 06-206 226 61
  Email: info@sandrinosfotografie.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard