Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Osteopathie Oss

ZP® - Magazine

, 9 June 2021 18:27Laatste update op: 7 October 2021 10:33

Wij zijn Osteopathie Oss, onderdeel van Paramedisch Centrum Oss. Osteopathie Oss behandelt baby's, kinderen en volwassenen. Bijvoorbeeld bij klachten tijdens dezwangerschap zoals bekkeninstabiliteit. Klachten bij baby's kunnen variëren van overmatig huilen, voorkeurshouding, reflux of slik- of zuigproblemen.

Centraal staan onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en professionaliteit. Het spreekt voor zich dat het onderzoek en de behandeling van een zuigeling of kind anders is dan die van een volwassene. De informatie die nodig is voor de behandeling verkrijgen we middels een vraaggesprek via de ouders en uit observatie van de zuigeling of kind. Onze osteopaat zal de verschillende lichaamsdelen zoals de schedelbeenderen, de nek, de rug, het bekken en de buik zachtjes onderzoeken en bewegen.

Enkele behandelingen osteopathie blijken veelal toereikend te zijn omdat kinderen flexibel zijn. Om het voor uw baby zo prettig mogelijk te maken is het belangrijk dat er tijdens de behandeling rust is en dat er vertrouwde elementen zijn. Breng dus de favoriete knuffel en het speentje mee. Ook voeden tijdens de behandeling kan vaak heel goed werken. Uiteraard is in de praktijk een magnetron aanwezig om eventueel uw flesje op te kunnen warmen.

Elk van onze osteopaten is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door zorgverzekeraars erkend.Mocht u vragen hebben over specifieke klachten, neemt u gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0412-760410. U kunt telefonisch een afspraak maken; dit kan ook digitaal via onze online-agenda.

Contactgegevens

Osteopathie Oss
Opaalweg 94, 5345 SB Oss
info@osteopathie-oss.nl
0412-760410

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard