Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Lotte Horselenberg

ZP® - Magazine

, 11 December 2020 10:59Laatste update op: 31 December 2020 20:11

Ik ben Lotte Horselenberg, eigenaar van Chiropractie Venlo. Als chiropractor behandel ik met name klachten met bewegen, en ben ik gespecialiseerd in rug-, nek- en hoofdpijnklachten.

Bekijk website

Chiropractie tijdens de zwangerschap

Tijdens en na de zwangerschap verandert er veel in het lichaam. Niet alleen hormonale veranderingen, maar ook aan je manier van bewegen. Door de groei van je buik veranderen ook de gewichtsverdelingen in het lichaam. Hierdoor kun je klachten krijgen rondom het bekken, maar kun je ook ook rug-, nek- en hoofdpijn krijgen. Chiropractie kan vaak de klachten verlichten en zelfs verhelpen. Ik werk graag samen met andere disciplines zoals bekkenbodemfysiotherapeuten, om je zo de beste zorg te geven.

De behandeling

We beginnen met een een uitgebreide intake, waarin ik eerst zal vragen naar de klachten, gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Hierna stellen we samen een individueel behandelplan op, en kan de behandeling beginnen. Door speciale aanpassingen aan de behandelbank kun je zelfs op je buik liggen. Hierdoor kun je de gehele zwangerschap behandeld worden.

Afspraak maken

Vergoeding

Chiropractie behoort tot de alternatieve beweegzorg. Het wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, en heeft dus geen invloed op het eigen risico. Welke aanvullende verzekering je hebt bepaalt ook welke vergoeding je per behandeling, en per jaar in totaal terug krijgt. Een mooi overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vind je op deze pagina.

Contactgegevens

Chiropractie Venlo
Molenstraat 18
5914 XW Venlo
www.chiropractievenlo.nl
info@chiropractievenlo.nl
077 222 88 00

Openingstijden

Dinsdag 08:00 - 18:00u
Vrijdag 08:00 - 18:00u
Tijdens de openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar.
Op maandag, woensdag en donderdag zijn we bereikbaar via e-mail.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard