img

img

Yvonne Glaser - fotografe

Hoi! Mijn naam is Yvonne Glaser (1980) en woonachtig in Huissen (naast Arnhem). Van origine Brabantse maar inmiddels alweer 3 jaar woonachtig in de prachtige Betuwe. Ik ben getrouwd met Ivo en samen mochten wij drie prachtige kinderen krijgen Mees, Beer en Keet. Ik en een camera gaan al heel lang samen en ik heb een fijn oog voor mooie momenten. Momenten die op dat moment misschien gewoon lijken maar achteraf o zo waardevol.

Uiteraard heb ik mij al die jaren ook flink bijgeschoold o.a. aan de vrije universiteit en bij collega fotografen. En na mijn specialisatie in het fotograferen van geboorten en alles rondom het (jonge) gezin ben ik ook samenwerkingen aangegaan met verloskundigen, een kraamzorgbureau en een doula om zo van alle “markten” thuis te zijn.

“Het moment waarop je baby geboren wordt is doorgaans een van de mooiste momenten uit je leven. Tegelijk is het een van de meest overweldigende ervaringen die je ooit zult meemaken. Er gebeurt zoveel, in je lijf en om je heen, dat het zomaar kan gebeuren dat je je achteraf niet meer zo goed kunt herinneren hoe de geboorte precies verlopen is. Vaak heeft de aanstaande papa de opdracht om foto’s te maken rondom de geboorte. Geen gemakkelijke taak aangezien hij jou tot steun wil zijn tijdens de bevalling, en ook dit magische moment waarop jullie kindje ter wereld komt zo goed mogelijk wil beleven. Als je een professionele geboortereportage laat maken, hoeven jullie je daarover allebei geen zorgen te maken. Ik leg het geboorteproces op een mooie en discrete wijze voor jullie vast terwijl jullie aandacht uitgaat naar elkaar en de geboorte van jullie baby.”

Willen jullie mooie herinneringen laten vast leggen om voor altijd te kunnen bewaren en tastbaar te houden? De kleinste details, de liefste kussen en knuffels, speciale momenten of juist de normaalste dingen van de dag?! Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!
Mijn grote liefde is het vastleggen van het échte leven, en dat zit ‘m in de grote én kleine momenten.

Momenten; mooie, nieuwe, bijzondere, aparte, nooit meer terugkerende momenten.

Mijn lens, jullie moment!

Liefs Yvonne

Contactgegevens:

Naam: Yvonne Glaser
Telefoon: 06-19624689
Website: www.yvonneglaser.nl
E-mailadres: info@yvonneglaser.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!