img
Kanaal: Yoga TV
In deze gratis basiscursus zwangerschapsyoga nemen we je mee in een serie oefeningen die tijdens de zwangerschap zorgen voor meer ontspanning en rust. Precies wat jij nodig hebt in deze periode van veranderingen. De zwangerschap kan een heftige periode zijn waarin er veel van je lichaam gevraagd wordt. Tijdens deze lessen leer jij je grenzen herkennen en kom je dichter bij jezelf te staan. De zwangerschap is geen periode waarin je over je grenzen heen moet gaan. Leren luisteren naar je lichaam is daarom belangrijk. In deze serie leer je mediteren, diverse ontspanningsoefeningen, houdingen om stabiliteit en mobiliteit te verbeteren en ademhalingsoefeningen. Zo blijf je tijdens de zwangerschap in contact met jouw lichaam en je kindje.

Marije Roozendaal

Yogadocent in Alkmaar

Ik ben Marije Roozendaal, geboren en getogen in een nuchter, klein dorpje in West-Friesland. Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu in Alkmaar. Ik leer jou, luisteren naar je lichaam. Je grenzen aan te geven. Je vrouwelijkheid te omarmen waardoor je in verbinding bent met jezelf!

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

4 jaar lang heb ik pijn gehad aan mijn bekken. Nu heel soms nog eens. Voor mij nú een teken dat ik over mijn eigen grenzen ga.

Tijdens mijn zwangerschappen en na de bevallingen heb ik ontzettend veel pijn gehad aan mijn bekken. Bij beide bevallingen heb ik mijn stuitje gekneusd. Deze is meerdere keren rechtgezet door een bekkenfysiotherapeut.

Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, mijn zachtheid en vrouwelijkheid te omarmen, naar mijnintuïtie te luisteren en lief te zijn voor mijzelf waardoor ik nu pijnvrij door het leven ga!

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Iedere woensdag avond geef ik Yoni Yoga bij Mind Events Factory in de studio in Alkmaar. Meer hierover kun je lezen in deze blog.

Je kunt deelnemen aan deze lessen als je zwanger wilt worden, zwanger bent of na je zwangerschap weer opnieuw kracht wilt creëren in het bekken. Of als je bekken- of rugpijn wilt verminderen.

Wil je kennismaken met Yoni Yoga? Schrijf je dan in via het online lesrooster.

Naast Yoni Yoga maak ik ook kunst gericht op het vrouwelijke lichaam. Je kunt mijn kunst bestellen via mijn Etsy shop.

Contactgegevens

Praktijk: Mind Events Factory
Vestigingsplaats: Alkmaar
Website: www.mindeventsfactory.com
Telefoonnummer: 06-12378040
E-mail adres: info@mindeventsfactory.com

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!