img

Lilian van der Zanden

Orthomoleculair voedingsadviseur in Wateringen

Hallo, ik ben Lilian van der Zanden. Ik ben orthomoleculair voedingsadviseur in Wateringen, waar ik mijn eigen praktijk heb, genaamd 'Hoe Gezond'. Mijn praktijk bevindt zich in een pand waar maar liefst 12 therapeuten en behandelaars werkzaam zijn.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Allemaal gericht op een ontspannen en gezonde leefstijl. Van (kinder-)yoga, acupunctuur, body stress release, voetreflexologie, coaching en massage. Het is heel fijn om hier te mogen werken. Zoveel kennis en expertise onder een dak om jou en je kind optimaal te ondersteunen in je gezondheid.

Als sales- en key accontmanager heb ik sinds 1996 binnen het bedrijfsleven gewerkt. Mijn passie voor koken, Reiki en gezonde voeding beschouwde ik altijd als mijn inspiratiebron en energiebron om mijn ‘normale’ werk te kunnen doen. Ik voelde dan ook dat ergens het roer om moest en ik mijn hart moest volgen. Dat is een proces van jaren geweest en in 2016 was het eindelijk zo ver, toen ik mijn eigen praktijk ben begonnen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan (natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire voeding & suppletie, medische basiskennis, bloedwaarden, bioresonantie) om alles te weten over de kracht van voeding en het effect wat gezonde voeding heeft op het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Dat ik op het zwangerenportaal.nl, mijn kennis over voeding mag delen vind ik heel belangrijk. Juist in deze bijzondere tijd, waarin je zelf ook veel met je lichaam bezig bent, is gezonde voeding niet alleen voor jou, maar ook voor je kindje cruciaal. Als jij leert wat je beter wel en beter niet kan eten, leg je voor je kindje de basis voor een heel leven gezond-zijn. We weten dat van bevruchting tot borstvoeding een cruciale fase is voor wat betreft aanleg en risico op ziektes op latere leeftijd.

In gesprekken met vrouwen merk ik namelijk dat het lang niet altijd makkelijk is om gezonde keuzes te maken voor jezelf, je kindje en gezin. Want wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Wat kun je het beste eten als je zwanger bent? En hoe combineer je het eten gedurende je zwangerschap met een voedselintolerantie voor gluten of lactose? Welke gezonde keuzes maak je in de supermarkt? En wat is een gezond(-er) alternatief? We worden overstelpt met informatie over voeding en zien door de bomen het bos niet meer. Ik help je om keuzes te maken voor tijdens je zwangerschap maar ook als je kindje er eenmaal is.

En ook als het kindje er straks is, breekt een nieuwe fase aan waarin jij als moeder, misschien samen met je partner of verzorgers, bepaalt wat je kindje eet. Dat maakt het extra belangrijk om te kiezen voor producten waarmee je niet alleen de groei van je baby ondersteunt, maar ook waarmee je bouwt aan een sterk immuunsysteem voor jullie beiden. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor al je vragen over voeding en suppletie. Als ik niet meteen een antwoord weet of een oplossing heb, dan zoek ik samenwerking met andere deskundigen binnen mijn netwerk.

Neem gerust contact met mij op door een mailtje te sturen naar info@hoegezond.nl of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!