img
Kanaal: Verloskundige Praktijk Papendrecht
Dit is het kanaal van Verloskundige Praktijk Papendrecht. Verloskundige Praktijk Papendrecht en omgeving is er voor iedereen die zwanger is of dat wil worden.

Verloskundigenpraktijk Papendrecht

Het krijgen van een kindje is een wonderlijke en bijzondere gebeurtenis. Wij willen graag jou en je partner begeleiden in deze mooie periode. Aandacht en tijd zorgen voor vertrouwen in eigen kunnen en een goede begeleiding hierbij is voor ons erg belangrijk. Zo willen we ervoor zorgen dat je straks met een goed en tevreden gevoel terug kan kijken op een mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Onze verloskundigenpraktijk

Onze praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht. Spreekuur is op afspraak, overdag of ‘s avonds. We snappen dat je niet op elk moment van de dag bij ons kunt langskomen. Werk, gezin en andere afspraken vullen agenda’s nu eenmaal snel. Daarom is Verloskundige Praktijk Papendrecht ook in de avonduren geopend voor consulten en natuurlijk om al je andere vragen te beantwoorden.

Team verloskundigenpraktijk

Onze praktijk bestaat uit vier enthousiaste verloskundigen:

  • Ellen Verkaik
  • Angélique Kooderings Clémens
  • Wilma Timmer
  • Lian Siebelt

Wat kan je van ons verwachten?

In je zwangerschap willen we je graag zo goed mogelijk begeleiden en al je vragen beantwoorden. Door te luisteren en tijd voor je te nemen willen we je leren vertrouwen in je eigen kunnen en in ons als verloskundigen. Niet elke vrouw is hetzelfde en dat geldt zeker tijdens haar zwangerschap. Wij houden je zwangerschap goed in de gaten zodat je de bevalling zo optimaal mogelijk in gaat. Ons team bestaat uit vier verloskundigen die je met veel passie zo goed mogelijk bijstaan en je tegemoet komen in je wensen met betrekking tot de begeleiding, ook tijdens de kraamtijd.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!