img
Kanaal: Verloskundigenpraktijk Morgenland
Dit is het kanaal van verloskundigenpraktijk Morgenland. Ben je zwanger? Hier vind je complete verloskundige zorg in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant.

Verloskundigenpraktijk Morgenland: elke zwangerschap is uniek

Welkom bij verloskundigenpraktijk Morgenland, dé plek voor verloskundige zorg in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant. Onze kleinschalige praktijk bestaat uit een professioneel en kleinschalig team. Door het contact met een vast team verloskundigen kan er makkelijk een vertrouwensband ontstaan en is er veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Team Morgenland staat er om bekend veel tijd te nemen voor controles in de zwangerschap en bij de begeleiding gedurende de bevalling en kraamperiode. Elke zwangerschap beschouwen we als uniek!

Wat kan je van ons verwachten?

Naast de basis begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd heeft praktijk Morgenland veel extra’s. Het is mogelijk om op het kinderwens spreekuur te komen. Gespecialiseerde echo’s zoals een 20-weken echo en geslachtsbepalende echo kunnen op de praktijk worden uitgevoerd.

Tevens kan er extra begeleiding ingezet worden bij borstvoeding door een lactatiekundige of borstvoedingscoach en zijn er altijd borstvoedingshulpmiddelen bij de hand. De draagdoekconsulent van team Morgenland kan ouders wegwijs maken met een draagdoek- of zak. En het is mogelijk om advies te krijgen in een anticonceptie keuze, waarbij de verloskundige de mogelijkheid heeft tot het plaatsen van een spiraaltje. Kortom, alle zorg die je nodig hebt rondom de zwangerschap binnen handbereik.

Over onze praktijk

Wil je meer weten over onze praktijk? Meer informatie is te vinden op www.vpmorgenland.nl

Er zijn spreekuurlocatie in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant waarbij de locatie in Dronten de hoofdlocatie is.

Contactgegevens

Onze contactgegevens zijn:

  • Verloskundigenpraktijk Morgenland
  • De Helling 15
  • 8251 GH Dronten
  • email: info@vpmorgenland.nl
  • tel.: 0321-700207 of 06-21588775 website: www.vpmorgenland.nl
Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!