img
Kanaal: Verloskundigen Praktijk IJsselmonde
Dit is het kanaal van Verloskundigen Praktijk IJsselmonde. Onze passie is verloskunde, maar ook de persoonlijke begeleiding van ouders in het aanstaande ouderschap. Ons team staat voor je klaar om je vertrouwde en persoonlijke verloskundige zorg te geven!

Verloskundigenpraktijk IJsselmonde

In onze praktijk bieden wij naast de verloskundige basiszorg, ook extra zorg aan in ons verloskundig centrum ‘Centrum Vrouw Centraal’. De zorg passen wij aan op jullie wensen. Zo kun je bij ons ook terecht voor kinderwensspreekuur, fysiotherapie, prenatale screening (20 weken echo) en anticonceptie (plaatsen van spiralen), voedingsadvies (diëtiste) en diverse cursussen.

Onze verloskundigenpraktijk

Onze basiszorg bestaat uit het begeleiden van zwangere vrouwen. Tijdens de zwangerschapscontroles leren jullie ons team goed kennen. Hierdoor bouwen we aan wederzijds vertrouwen en zullen jullie de begeleiding krijgen die jullie nodig hebben om een goede start te maken als gezin. We houden hierbij rekening met jullie persoonlijke wensen.

Wat kun je van ons verwachten

We bieden professionele zorg, met een betrokken, persoonlijke benadering vanaf het moment dat er een zwangerschapswens is tot ver na de bevalling.

Wij zijn een team met 7 verloskundigen. Het fijne hieraan is dat ook bij drukte je altijd een bekend gezicht treft tijdens de bevalling. Mocht je er de voorkeur aan geven om 1 of 2 vaste gezichten te zien tijdens de controles, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat jullie goed terug kunnen kijken op de zwangerschap en goed voorbereid het ouderschap in gaan. We bieden daarom extra zorg aan om dit te realiseren.

Wat wij bieden:

  • Kinderwensspreekuur
  • Dagelijks spreekuur en wekelijks avondspreekuur
  • 3x per week hartjesspreekuur van 8.45-9.00 uur
  • Vrijwel alle medische echo’s in eigen praktijk
  • Altijd bereikbaar bij spoed, onzekerheid en vragen
  • Cursussen in eigen praktijk, zoals zwangerschapsyoga en borstvoedingscursus
  • Begeleiding van de bevalling thuis of in het ziekenhuis (Maasstad ziekenhuis en Ikazia) op de plaats van jullie keuze
  • Optimale samenwerking met ketenpartners in de geboortezorg
  • Plaatsen van spiralen
  • En in ons geboortewinkeltje kun je terecht voor het volledige assortiment van Medela, (tweedehands)babykleding en andere babyartikelen.

Neem ook een kijkje op onze website: www.verloskundigenijsselmonde.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!