img
Kanaal: Verloskundige praktijk Volle Maan
Dit is het kanaal van Verloskundige praktijk Volle Maan. We zien er naar uit om u te verwelkomen in onze praktijk! Graag tot ziens! Janneke en Gean

Verloskundige Praktijk Volle Maan

Hallo, Wij zijn Janneke en Gean van Verloskundigepraktijk Volle Maan. Wij zijn jullie persoonlijke verloskundigen en staan klaar om jullie te begeleiden in de ontdekkingstocht van het nieuwe leven. Ben je in verwachting of zoek je een verloskundige voor de controles in de kraamweek. Wij begeleiden je graag tijdens deze speciale periode. Onze zorg is persoonlijk en professioneel. Jij en je gezin staan bij ons centraal.

Onze verloskundigenpraktijk

Wij zijn Janneke en Gean, samen met onze waarneemster(s), vormen wij verloskundigepraktijk Volle Maan. Wij zijn een kleinschalige en deskundige praktijk, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat. Wij bieden professionele verloskundige zorg, die gericht is op individuele wensen en behoeften van u en uw partner. Wij hebben een goede samenwerking met andere disciplines in de omgeving. Maandelijks hebben we een overleg met een gynaecoloog om bijzonderheden bij cliënten te bespreken, op de manier kunnen we elke zwangere vrouw de juiste zorg geven. Daarnaast gaan wij regelmatig naar bijscholingen, zodat wij volgens de nieuwste inzichten blijven werken. Tevens hebben wij de echografie opleiding gevolgd, waardoor wij medische echo’s zelf kunnen verrichten in de praktijk.

Wij zijn beide geregistreerd in het BIG-register, in het Kwaliteitsregister van verloskundigen van de KNOV en in het echoregister van de BEN.

Verloskundige Janneke

Mijn naam is Janneke van Veldhuizen-Breukel. Ik ben geboren en getogen op Goeree- Overflakkee, dat ligt in Zuid-Holland. In 2017 en 2019 ben ik zelf moeder geworden van een zoontje en dochtertje.

Voordat ik als verloskundige aan de slag ging, heb ik gestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende praktijken als waarneemster gewerkt. In 2014 ben ik hier gestart met werken en kennis mogen maken met het mooie Friesland.

Als verloskundige vind ik het belangrijk om persoonlijke zorg te verlenen en dat ouders met een tevreden gevoel kunnen terugkijken op hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Ik kijk er naar uit jullie tegen te komen in de praktijk.

Verloskundige Gean

Mijn naam is Gean Linthof-Melenberg. In 1989 ben ik in Leeuwarden geboren en ik ben opgegroeid in Hardegarijp. In 2012 ben ik als verloskundige afgestudeerd in Groningen en sinds 2014 mede-eigenaar van de praktijk in Hardegarijp. Dit avontuur zijn Janneke en ik samen aangegaan en zijn we nog elke dag trots op.

Niet alleen de droom van een eigen praktijk is uitgekomen, maar ook ben ik in 2014, 2016 en 2019 moeder geworden van twee dochters en zoontje. Heel bijzonder om ook zelf de zwangerschap en bevalling te ervaren.

Als verloskundige vind ik het belangrijk, dat iedere zwangere de zorg en tijd krijgt die ze verdiend in deze mooie en spannende periode. Ik kijk uit naar een fijne begeleiding van deze bijzondere tijd in uw leven!

Wat kun je van ons verwachten?

Persoonlijke en goede verloskundige zorg. Deze zorg proberen we jullie zo optimaal mogelijk aan te bieden, zoals bijvoorbeeld:

 • Kinderwensspreekuur
 • Avondspreekuur
 • Spreekuurlokatie in Hardegarijp en Oenkerk
 • Echo’s op indicatie
 • Informatieavond over borstvoeding
 • Informatieavond over de bevalling
 • Een persoonlijk zorgpad, deze stellen we indien nodig samen met de gynaecoloog op
 • Keuze op thuis of in het ziekenhuis te bevallen
 • Continue begeleiding tijdens de bevalling
 • Kraambed begeleiding
 • Begeleiding bij borstvoeding en kunstvoeding

Als verloskundigen vinden wij het erg belangrijk dat jij en je partner centraal staan en dat jij en je gezin de meest optimale zorg krijgen. Onze zorg kenmerkt zich door veel tijd en persoonlijke aandacht, betrokkenheid en goede bereikbaarheid. Binnen de praktijk maken wij zelf de termijnecho, liggingsecho en op indicatie de echo groei.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!