img
Kanaal: Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie
Dit is het kanaal van de Praktijk voor Verloskunde en Echoscopie, te Capelle a/d IJssel, met informatie relevant voor zwangeren bij deze praktijk.

Praktijk voor verloskunde en echoscopie

Zwanger zijn en bevallen is een bijzondere periode waarin iedere vrouw recht heeft op professionele verloskundige zorg. Wij staan voor kwaliteit van zorg, persoonlijke begeleiding en aandacht en betrokkenheid voor jou en je partner. Wij gaan uit van de kracht van iedere zwangere vrouw en haar eigen kunnen. In het proces naar ouderschap willen wij jullie graag op een deskundige manier begeleiden.

Onze verloskundigenpraktijk

De praktijk voor Verloskunde & Echoscopie werd in mei 1983 door Eric Smith opgericht. In haar ruim 32 jarige bestaan werden meer dan 10.000 zwangerschappen begeleid en zien we veel van de babies van toen, nu als a.s. moeder of vader terug. Vanaf de oprichting werden de echo's in de praktijk zelf verricht. 32 jaar ervaring in verloskunde en echoscopie!

Team verloskundigenpraktijk

Verloskundigen

  • Karin van Dijk
  • Marloes Lussenburg
  • Shemène Martines
  • Dore Roos
  • Eric Smith

Assistentes

  • Silvia de Haan
  • Jolanda Slotboom

Wat kan je van ons verwachten?

Wij begeleiden je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed en bieden betrokkenheid, aandacht en kwaliteit van zorg. Tijdens je zwangerschap zul je met alle verloskundigen kennis maken. Naast verloskundige zorg worden in de praktijk alle verloskundige echo's en alle echo's in het kader van prenatale screening in nauwe samenwerking met het eerstelijns screeningcentrum BovenMaas prenataal verricht. Alle verloskundigen zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verloskundigen van de KNOV.

Neem ook een kijkje op onze website.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!