Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Campagne #PERSvrijheid

Verloskundige praktijk De Ronding

, 5 april 2022 11:08Laatste update op: 7 april 2022 09:08

Iedere vrouw is toch zelf de baas over haar eigen zwangerschap? Bijvoorbeeld over waar en met wie ze bevalt. De Tweede Kamer staat op het punt te beslissen óf de keuzevrijheid van de zwangere vrouw in de Nederlandse geboortezorg verdwijnt. Verloskundigen staan juist voor deze keuzevrijheid. Als vertrouwde zorgverlener ondersteunen zij zwangere vrouwen in het zelf beslissen tijdens hun zwangerschap. Zeg daarom ‘nee’ tegen Integrale bekostiging.

Beste cliënten,

Afgelopen dinsdag is er een persconferentie geweest over het behouden van jullie keuzevrijheid als (aanstaande) zwangere. Via deze link zien jullie de korte versie van de persconferentie.

We hebben jullie hulp nodig!

Door bovenstaande video te delen of door mee te doen aan de fotocampagne en via instagram kunnen jullie je stem laten horen voor behoud van de keuzevrijheid. Ook kunnen jullie helpen zoveel mogelijk handtekeningen op te halen door de petitie zelf te tekenen en de actie zoveel mogelijk te verspreiden.

Zeg NEE tegen de plannen voor integrale bekostiging van de Tweede Kamer, laat van je horen en help mee de eerste lijns verloskundige zorg te behouden.

Alvast bedankt.

Vriendelijke groet, Team De Ronding

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard