Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

COVID-19

Verloskundige Groepspraktijk Helmond

, 16 August 2020 12:28Laatste update op: 7 April 2021 14:53

Onze "huis" regels met betrekking tot COVID-19.

We merken dat er nog veel onduidelijkheid heerst rond de regels met betrekking tot COVID-19. Hieronder nog even alles duidelijk op een rijtje:

KLACHTEN: Indien de zwangere klachten (koorts, hoesten, benauwd, keelpijn) heeft van COVID-19 verzoeken wij de zwangere ons te bellen, en indien mogelijk de afspraak te verzetten.

PARTNERS:

  • De partner mag WEL mee naar de afspraak in het geval van een vroege echo en een termijn echo. Daarnaast tijdens de 20 weken echo & de groei echo (via het Diagnostiek voor U) mag de partner ook mee.
  • De partners is ook welkom tijdens het consult met de verloskundige waarbij de oa de aanstaande bevalling wordt besproken. Dit zal rond 34 weken zijn. De assistente zal je aangeven wanneer deze afspraak is.
  • Alle overige consulten, waarbij de verloskundige de controles van moeder en kind zal uitvoeren is de partner helaas nog NIET welkom. Buiten wachten is geen enkel probleem, waarbij je eventueel kan videobellen. In de wachtkamer wachten mag helaas ook niet.

KINDEREN en/of ANDERE FAMILIELEDEN:

  • Deze zijn helaas nog NIET welkom. Ook niet in de wachtkamer.

Wij begrijpen heel erg goed dat dit voor de zwangere en haar partner niet fijn is. Echter dit zijn de adviezen vanuit het RIVM en de KNOV. Alleen op deze manier kunnen we het COVID-19 virus zo snel mogelijk weg krijgen.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Groeikalender
Magazine