imgimg

Zwangerenblogs & vlogs

Lees en kijk mee met de belevenissen en ervaringen van een aantal zwangeren (en kersverse moeders) in de zwangerenblogs en vlogs!

Blogs

Irene

In geur en kleur beschrijft Irene over gebeurtenissen en ervaringen tijdens haar zwangerschap. Met haar levendige verhalen neemt ze je helemaal mee.
Je vindt haar blogs hier.

Shireen de Vries

Shireen blogt wekelijks over wat zij meemaakt tijdens haar zwangerschap. Ze schrijft over de dagelijkse gebeurtenissen en gevoelens die daarbij komen kijken.
Je vindt haar blogs hier.

Maartje Derckx

In haar blogs neemt Maartje je graag mee in mijn wereld, waar lachen, mopperen op de wereld en heel veel liefde voor het leven samenkomen. Je vindt Maartje's wereld hier.

Vlogs

Bo Theijs

Bo vertelt wekelijks over haar belevenissen tijdens haar zwangerschap en als nieuwbakken moeder. Op zeer innemende manier neemt ze je mee in de ups en downs die ze tegenkomt.
Je vindt haar vlogs hier.

Sanne Bakker

Sanne geeft je wekelijks een inkijkje in haar leven als zwangere van haar tweede kindje! Van tips en tricks tot uitjes en geluksmomenten, jij bent erbij. Je vindt haar vlogs hier.

En jij?

Zou jij het leuk vinden om voor zwangerenportaal te bloggen of te vloggen? Laat ons dat dan weten door een berichtje te sturen naar info@zwangerenportaal.nl

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!